Lámyok! Érdemes egy pasi miatt fogyozni? Vagy olyannal nem is érdemes kezdeni aki ez alapján ítél meg?
háát nekem a pasim azt mondja tökéletes vagyok 168 cm/51-50 kg de én nem érzem így jól magam ő meg azért akar elhagyni mert fogyózom és hogy szerinte tönkre b*sztam az alakom :(
deee szerencsére még csak 16 éves vagyok és ha elégedett leszek magammal az nekem mindennél többet ér:) remélem csak ijesztgetésnek szánta ha nem hát isten vele igaz első nagy szerelmem (1 éve tart) de ha neki ezen múlik van még sok fiú körülöttem úgyis ilyen fiatalon nem érdemes lekötni az embernek magát 2 kapcsolatom volt eddig ami komolyabb ez meg előtte egy másfél éves és nem vágytam másra de ha úgy hozza a sors szívesen elkezdenék randizgatni csini alakkal :)a te esetedben attól függ hány éves vagy ha még tini mint én(bocs de úgy jött le hiszen "olyan jól néz ki az a pasiii") akkor csináld meg a diétát lesz önbizalmad meg egy jó pasid :D ha kicsit idősebb és már a jövőn kell gondolkoznod akkor meg inkább hagyd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!