Hogyan tudnék végre már 45 kg lenni?
Figyelt kérdés
Elég sok kérdést kiírtam a témában már, mert bevallom, nagyon aggaszt a téma. 50 kg vagyok és ez egy olyan szinte stabil súly, hogy sehogy sem akar mozdulni. Nagyon szeretnék még 5 kg-t fogyni, hát tényleg a végső módszereket kell alkalmazni??? Hetente 3-4x futok 13 km-t reggel, úgy hogy maximum csak egy banán-t vagy azt sem eszek és csak fekete kávét iszok. Nem tudom, lehet tényleg komolyabbra kéne fogni ezt... Erre gondoltam: [link] 2017. júl. 31. 18:10
1/32 A kérdező kommentje:
Úgy értettem, hogy a fekete kávét és a banánt futás elött, ez amolyan reggeli. A nap folyamán 1300 kcal
2017. júl. 31. 18:12
2/32 anonim válasza:
nem tudom ezeket betartod-e, de fontosak lehetnek:
este 6-7 óra után már ne egyél, illetve igyekezz csak vizet inni, kerülve a cukros dolgokat, és a kávét is. az 1300-as érték nekem kicsit kevésnek tűnik, de lehet hogy neked ideális, ebben nem tudok tanácsot adni.
megkérdezhetem, hány éves vagy? csak mert nekem az 50 kg nem tűnik egyáltalán soknak.
3/32 A kérdező kommentje:
14 éves vagyok
2017. júl. 31. 18:23
4/32 anonim válasza:
És hány cm? Ha tudnád de örülnék ha 50 kg lennék....
5/32 A kérdező kommentje:
166
2017. júl. 31. 18:54
7/32 A kérdező kommentje:
Ugyan már...miért ne kéne??? Van 45 kg-os barátnőm és én is olyan alakot akarok
2017. júl. 31. 19:02
8/32 anonim válasza:
olyan alakot 50 kilósan is szerezhetsz, sőt attól jobbat.
9/32 anonim válasza:
Menjél pszichológushoz. Beteg vagy.
Kérvényezem a gyakoritól, hogy most már tényleg nyissanak külön topikot az anorexiásoknak.
10/32 anonim válasza:
5 kiló háj már nagyon minimálisan látszódik. A te alakod valószínű már genetikailag ilyen. És 45 kilósan se lennél olyan mint barátnőd. Egyébként nagyon nem ajánlott egy fiatal fejlődő szervezetet annyira fogyókúráztatni. De a futás és edzés nagyon becsülendő, lehet nem fogysz de a háj izommá alakul ami végső soron jó dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!