Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » El fog tűnni a narancsbőr?

El fog tűnni a narancsbőr?

Figyelt kérdés
Szóval 76 kg vagyok és 163 cm, 17 éves lány. Körte alakom van... nagyon sok a zsír a fenekemen, kicsi hasam van már csak mert eddig onnan fogytam, az oldalamról lassan le is megy minden de 10-15 kg zsír ez mind a combomon és a fenekemen lenne? Főleg a combom külső felén... tiszta narancsbőr, ez le fog menni teljesen? Edzek rá meg normálisan eszek csak úgy ennyi zsír 15 kg?
2017. júl. 30. 11:40
 1/2 anonim ***** válasza:

ez örök probléma. ha 17 évesen ilyen a bőröd, akkor sajna genetikailag ilyen vagy.

Híznod nem szabad, inkább diétáznod kellene, és apránként, heti 30 dekás fogyással élned.

Ez a te esetedben saccperkábé napi 1500-1600 kcal energiabevitellel, sok-sok vitamin, és ásványi anyaggal..

nagyon nagy kitartás kell ehhez, egy életen át..

ez van.

szerintem.

2017. júl. 30. 16:44
 2/2 anonim válasza:

Én azt vettem észre, hogy aki húsosabb volt narancsbőrrel majd lefogyott, nem lehetett annyira látni.

De van, aki nagyon sovány és mégis narancsbőrös a combja,feneke.

Utóbbi nagyon utána járt ennek (amúgy családtag) és alá lett támasztva a gondolata: irodai ülős munkája megkezdése óta változott meg a bőr szerkezete.

És igen. Számít, hogy mennyit ülsz, sőt ha minden igaz a kávé is befolyásolja. Na meg a genetika..

2017. júl. 31. 17:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!