Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » FOGYÓKÚRÁS ELIXÍR almaecet?...

FOGYÓKÚRÁS ELIXÍR almaecet? Valaki próbálta már? Lehet valami értelme?

Figyelt kérdés

Ha fogyni szeretnél, akkor a reggelente éhgyomorra elfogyasztott almaecet-víz turmix kihagyhatatlan. Felgyorsítja az anyagcserét, segíti az emésztést, vízhajtó, méregtelenítő és étvágycsökkentő hatású, és gátolja a zsírok lerakódását. Nagy előnye, hogy hosszú távon fejti ki jótékony hatását, így a többletsúly fokozatosan adható le, ami nem terheli meg a szervezed.

AJÁNLOTT FOGYASZTÁS

Mégiscsak ecetről van szó, ezért nem érdemes víz módjára „vedelni”. A reggeli étkezés előtt 10-15 perccel egy evőkanál almaecetet keverj el 3 dl langyos vízben, és idd meg! Nem lesz túl finom, de kibírható. Ha nagyon nem tetszik, teába is rakhatod, de cukor helyett maximum egy kis mézzel ízesítsd. Egyébként halakhoz, csirkéhez is fogyaszthatod, és a salátákkal is jól harmonizál az íze.

2017. júl. 26. 20:51
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Nem cukrot vizet :D
2017. júl. 29. 10:49
 22/29 anonim ***** válasza:
64%

Az almaecet ph-ja 5-7közt mozog a szervezetedé meg 7.35-7.45 közt...

Az almaevetnél még a kávénak meg a narancdlének is alacsonyabb a ph-ja... mégsem esnek ketoacidózisba a minden nap kávézók... vagy narancsléivók... akkora baromságokat hordtok össze mint a fene, csak hogy kapaszkodhassatok bele hogy igazatok van... közben meg csak a retardáltságotokat bizongatjátok...

2017. júl. 29. 10:55
 23/29 anonim ***** válasza:
Én fröcsögök... aki konkrét tényeket írok le... ti akik más honlapok mögé bújtok, meg "orvostanhallgató" maszlagok mögé... ti mit csinálltok ha nem fröcsögtök?...
2017. júl. 29. 10:58
 24/29 anonim ***** válasza:

#23, a probléma ott van, hogy ők az állításukat alá tudják támasztani.

Te pedig nem.

Ez bizony egy-null.

2017. júl. 29. 22:17
 25/29 anonim ***** válasza:
Semmivel nem támasztott alá senki semmit...
2017. júl. 29. 22:30
 26/29 anonim ***** válasza:

Ötödik válasz, testepitek.hu, elég rendesen ki van fejtve, miért baromság.

De ha meg tudod cáfolni, akkor nosza. Anekdótákra, kínos magyarázkodásra meg anyázásra nem vagyok kíváncsi, ezt akár le se írd.

2017. júl. 29. 22:41
 27/29 anonim ***** válasza:
Engem semmiben nem hazuttolt meg az a cik... egyedül azt, állítja hogy nem fogyókúrás csodaszer, de ilyet én sem állítottam... a többiek viszont összehordtak itt egy nagyrakás retardáltságot.
2017. júl. 29. 22:50
 28/29 anonim ***** válasza:
60%
Na, akkor hol itt a gond? Csak mert én is azt állítottam, hogy ettől senkiről nem fog lemászni a zsír csak úgy magától. Tehát mint fogyókúrás szer, az almaecet megbukott.
2017. júl. 29. 23:09
 29/29 anonim ***** válasza:
A gond ott van, hogy baromságokat írogattok itt össze vissza ketoacidózis meg hasonlókról.
2017. júl. 30. 12:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!