FOGYÓKÚRÁS ELIXÍR almaecet? Valaki próbálta már? Lehet valami értelme?
Ha fogyni szeretnél, akkor a reggelente éhgyomorra elfogyasztott almaecet-víz turmix kihagyhatatlan. Felgyorsítja az anyagcserét, segíti az emésztést, vízhajtó, méregtelenítő és étvágycsökkentő hatású, és gátolja a zsírok lerakódását. Nagy előnye, hogy hosszú távon fejti ki jótékony hatását, így a többletsúly fokozatosan adható le, ami nem terheli meg a szervezed.
AJÁNLOTT FOGYASZTÁS
Mégiscsak ecetről van szó, ezért nem érdemes víz módjára „vedelni”. A reggeli étkezés előtt 10-15 perccel egy evőkanál almaecetet keverj el 3 dl langyos vízben, és idd meg! Nem lesz túl finom, de kibírható. Ha nagyon nem tetszik, teába is rakhatod, de cukor helyett maximum egy kis mézzel ízesítsd. Egyébként halakhoz, csirkéhez is fogyaszthatod, és a salátákkal is jól harmonizál az íze.
Én majd' meghaltam az éhségtől, mikor almaecetet ittam. Marja a gyomrot, mint az állat.
Nekem ugyan gyomorégés ellen kellett innom, a gyomrom nem is égett, de egy lovat megettem volna.
És nem fogytam egy dekát sem.
Nincs reggeli étkezésem (ha lenne, nem is fogynék s más negatív hatása is lenne, pozitív egy szál se), nulla étvággyal sem szoktam fogyni adott esetben, amúgysem gond az étvágy, fogyáskor is egész sokat ehetünk, anyagcserém köszöni, gyorsabb az átlagnál nem annyira ifjan is s különben sem hiszek nemlétező csodaszerekben.
Tudom, hogy az emberek lusták és szeretnék a sültgalambot, de ez nem így működik.
Viszont sosem ittam még ilyet, egyszer már kéne, mert csak. Tárkonyosat, bár az nem almaecet, de úgyse vagyok babonás. Ha nem jön be, turmixolok hozzá zöldborsót, aztán a végén nyersvegán leves lesz, de az nem baj, annak legalább van értelme és fehérjetartalma.
Ja, víz nélkül nem jó?
Huhh. Finom (tárkonyos nem alma volt, a kedvencem), csak kicsit erős, erre tényleg inni kell. 20-30 éve nem ittam meg egy evőkanál ecetet magában, de a savhiányom még megvan, kísérletezni pedig szeretek.
Azért ebből nem csinálok rendszert...
Éhes nem lettem, sőt, de ilyen későn nem is szoktam.
TEÁBA ecetet? Na abból hányás lenne egy normál embernek, nem?
az almaecet fogyókúrás használata egy baromság.
ha nem túl finom, amit készítesz, akkor minek megenni/inni?
Csak olyant szabad enni, ami jólesik. Persze úgy, hogy annyit esszel, ami pont elég a napi léthez.
szia.
én ittam almaecetet. elveszi az éhséget, magyarul kevesebbet eszel, vagy nem eszel. és igy fogsz fogyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!