Hány kilógrammot tudok fogyni átlagosan 1 hét alatt?
Szisztok! Szeretnék megtudni egy átlag számot ami megmondja hogy hány kilógrammot lehet egy hét alatt fogyni rendszeres edzésekkel. Kevesebb mint 1,5 hónapom van 8 kg fogyásra. Azt hallottam hogy havi 9kg-ot is lehet fogyni. 53 kg vagyok 163-4 cm. Köszönöm a segítségeket!
13/L (ne ítéljetek el de dagadtan nem érzem magam jól a bőrömben)
Na először is! Ilyen magassággal és súllyal nem lehetsz dagadt! Lehet, hogy kislányként vékony voltál, és most, hogy már nagylány vagy, furcsa, hogy vastagabb a combod, van feneked, stb. Nyugi, ez a normális, és a fiúk többnyire ezt szeretik, nem a csontvázakat.
.
Másodszor. Ha majd egyszer mégis fogyózásra lesz szükséged, ne csonáld gyorsan! Havonta 2-3 kg a normális ütem. Lehet persze gyorsabban, de az nem jó. Ugye az ember leginkább zsírból akar fogyni, nem izomból.
.
Harmadszor. Az edzés jó, de a fogyás döntően az étkezésen múlik.
100 kilósan lennél dagadt. Mondjuk 70 kilósan kövér.
Ha van is felesleged, minimális.
Dehogy van kevesebb, mint másfél hónapod. Nem hiszem, hogy mérlegeléshez kell vagy nem tudnak megműteni a sok deka hájacskád miatt. Pár a kb. semmit lefogyhatod ennyi idő alatt is bőven.
Heti fél-1 kiló a reális gyors fogyás, ilyen kis súllyal nehezebb, de sok mozgással persze összejöhet.
Havi 9 kilót 120 kilósan várhatnál, de akkor sem feltétlenül. Ha így fogysz 9 kilót, akkor izomból is megy le sok, nem lesz erőd edzeni, anélkül pedig nem is jön össze a szükséges deficit...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!