A fogkrémben hány kalória van?
Már lassan 2 hónapja diétázok, de nem fogytam egy dekát sem. Nem értem, hogy miért lehetett, pedig mindent jól csináltam.
Azt vettem észre, hogy egyik nap elfelejtettem fogat mosni, és másnapra meg 10 dekát fogytam.
Nem lehet, hogy a fogkrémben van annyi kalória, hogy akadályozza a fogyókúrámat? Már gondolkoztam azon is, hogy kiiktatom a fogkrémet addig amíg le nem fogyok.
Szerintetek tényleg ez a hiba?
A fogkrémben nincs sok kalória, de meg sem eszed... Én simán nullának tekintettem még akkor is, amikor extrém kis ch kerettel xilites fogkrémet használtam s teljesen igazam volt (nem mintha ráírnák, hogy mennyi xilit van benne, de úgyse esszük meg, csak mikromennyiséget nyelhetünk belőle alapesetben).
A testsúly ingadozik. Ha egyik napról a másikra +/- 1 kilót látsz a mérlegen, az a világon semmit nem jelent... Nem ürítettél, megváltozik a benned levő vízmennyiség, ennyi az egész.
jééézusom....felsírtam a kérdést olvasván..
ugye nem igaz? csak viccelsz? mond hogy igen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!