Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ki hogy szokott diétázni?

Ki hogy szokott diétázni?

Figyelt kérdés
Mindent amit kipróbáltatok leírhattok(módszerek), milyen hatása volt, hogy bírtad ilyenek. Időszakosan szoktatok ha felszalad pár kiló leadod aztán újra felszalad megint leadod stb szóval ez az ördögi kör, vagy életmódot váltottál? ha igen, az mit jelent neked?

2017. júl. 22. 22:16
 1/9 anonim ***** válasza:
68%
Én pl. sehogy.
2017. júl. 22. 23:23
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Minden káros cuccot elhagytam (üdítők, gyorséttermi kaják, esti nasik, stb), napi legalább 2l víz, heti kétszer-háromszor egy óra mozgás, és 1200 volt a kalórialimitem egy napra. Ezzel heti 1 kiló körül adtam le.

Az elején meg nem volt könnyű, de volt egy célom, és elég maximalista vagyok, szóval kibírtam és csináltam. Nem drasztikus fogyásról van szó, 1 hónapig terveztem és csináltam is ezt az egészet, de kicsit felvillant bennem, hogy sokkal jobb így, mint a sok szemét kajával.

Nem mondom, hogy egy szent vagyok, és nem eszek pizzát soha, de mindent mértékkel ezeknél.

2017. júl. 22. 23:40
 3/9 anonim ***** válasza:
22%

2 napig nem eszem, csak iszom kávét meg rostos leveket, vizet

2. nap végére eszem valami salit csirkével vacsorára

3.-4.-5. nap magvak, sajtok, felvágottak meg az említett üdítők

6. nap bűnözés

és ennyi :)

2017. júl. 23. 00:26
 4/9 anonim ***** válasza:
48%
ma volt a bűnözésem: ettem hókiflit, töltött kápit és ittam colát :D
2017. júl. 23. 00:26
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Hármas, te úgy visszafogsz hízni, mint állat, ha egyszer abbahagyod ezt a hülyeséget, amit csinálsz. :D

Egyébként én kalóriaszámlálással fogyózom, és próbálok minél egészségesebben enni, de azért hetente 1x megengedek magamnak valamilyen egészségtelenebb kaját is (NEM bűnözős nap, csak pl. csirke helyett ebédre valami tésztafélét eszek, minden más ugyanúgy megy, és persze kalórialimiten belül), enélkül nem is bírnám, szerintem hamar abbahagynám.

2017. júl. 23. 00:37
 6/9 anonim ***** válasza:

vissza fogsz hízni*

(bocsi, tudom, hogy nem volt szükséges kijavítani, de nem bírtam nézni)

2017. júl. 23. 00:38
 7/9 anonim ***** válasza:
ötösnél a pont.
2017. júl. 23. 09:20
 8/9 anonim ***** válasza:

Nincs módszerem. Az egészséges étkezés alap (ezt nem írom le, mert már mindenkinek a kisujján jön ki, annyit lehet olvasni róla). Ha hízom is, az azért van, mert az (egyébként egészséges) főétkezéseim mellé elkezdek több édességet enni,és nem mozgom le.

De azért ma már igyekszem odafigyelni. Annyi a titok, a punnyadt napjaimon keveset eszem, és semmi cukros/zsíros egészségtelen dolgot.

Ha tudom, hogy mondjuk 1-2 órát fogok mozogni este, vagy már reggel le is tudtam, akkor belefér egy kis nasi (süti, csoki ilyesmi).

2017. júl. 23. 16:51
 9/9 anonim válasza:

Nekem az valt be, hogy kizartam a lisztet, cukrot az etrendembol es ennyi. Tehat semmi kenyerfele, teszta, peksuti, rantott hus, rantassal keszult etel, edesseg, udito.

Ezeken kivul barmi amit megkivanok: nyers/fott/parolt/sult zoldseg, gyumolcs, hal, tojas, sajt, leves stb. Sok folyadek: viz, frissen facsart gyumolcs/zoldsegle.

2017. júl. 25. 13:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!