Hány kilónak tippelnétek? Mennyit kellene fogynom szerintetek (ennyi alapján, csak irányadónak)?
2017. júl. 19. 19:17
11/23 anonim válasza:
Utolsó!Na ne már! Szerinted egy 175cm magas nőnek 55- 57 kg az ideális?
12/23 anonim válasza:
Én 80 kilóra tippelek, de csak mert ugyanilyen magas vagyok és az alakom is kiköpött te :) És én 175/80 vagyok, igen engem is 65 max. 70-re tippelnek elsőre :D
13/23 anonim válasza:
Szerintem olyan 72 kg körül vagy.
Ha fogysz kb 5 kg-t, akkor biztos jól néznél ki már, de amúgy így sem rossz, szóval nem vagy kövér.
14/23 anonim válasza:
Szerintem 70-75 kg lehetsz. Kb 5 kg felesleged van.
15/23 anonim válasza:
68-72 kg vagy szerintem, és nincs veled semmi baj, nem vagy kövér. :) de magadnak kell megfelelned elsősorban
16/23 anonim válasza:
DUCI??? A kérdető? Hol?
Nem, nincs igazán jó alakja, ez tény, ahhoz jóval több sport kellene, de testsúlyproblémája valószínűleg nincs. Ezért írtam, hogy az önmagába csak egy szám...
17/23 anonim válasza:
Aszondja duci :DDDDDDD lol, hát inkább piszkafa, ha már nem kedves jelzőt keresünk.
18/23 anonim válasza:
Nagyjábol én is 65 kg-ra tennélek, ne sértődj meg, tényleg van mit leadnod, sok sikert :)
19/23 anonim válasza:
70 kg, jól meg tudnál taposni.
20/23 anonim válasza:
Fuh... Maximum 68 vagy nagyon sokat mondtam? Egyébként szerintem neked tök jól áll ez a test szerintem jó vagy îgy... Gondolom 16 éves vagy nem? Hát akkor mit kell ezzel foglalkozni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!