Tippelnétek nekem hány kg-nak nézek ki?
nem olyan válaszokat várok amiben becsméreltek tudom hogy túlsúlyos vagyok, egyrészt 3 hónapja szültem másrészt az én hibám is hogy elhíztam szeretnék változtatni szép lassan mert még szoptatok nem tudok drasztikus fogyókúrába kezdeni. Csak kíváncsi vagyok mások hogy látnak mert a férjem szerint én sokkal nagyobbnak látom magam mint ami vagyok. Szóval 170 cm magas vagyok szerintetek hány kg?
kb. 70-75 szerintem.
de amúgy ne is kezdj drasztikus fogyókúrába ez még nem a hű de elhízott kategória,sport,egészséges étkezés és pár hónap alatt formában leszel.
addig is most az a legfontosabb,hogy tudjad szoptatni a babádat jó sokáig.
Hát nézd, én 83 kg vagyok.
De te vékonyabb vagy nálam. Olyan 70-72 kg-ra tippelek.
Eltaláltam?
Amúgy egyáltalán nem vagy vészes!
Szerintem 80 kg körül lehetsz.
Én most ugyanezzel a magassággal vagyok 69 kg, (ma léptem be 70 alá :) ) ,te szerintem még husisabb vagy.
De nem vészes ne izgulj, fog az menni, csak egészséges étkezés + sport, egyiket se hanyagold el és menni fog.
Én 2.5 éve szültem, azóta kerek 40 kg-t fogytam :)
Ja persze szépen lassan ment ez lefelé, nem ment a szoptatás kárára, a mai napig szopizik a kislányom.
Még szeretnék amúgy én is fogyni picit, 63-65 kg az álomsúlyom.
Úgyhogy egészséges táplálkozás, sport és minden rendben lesz!
Kitartás!
16.12-es!
Én vagyok a 83 kg-os.
Az első képe alapján én is azt hittem hogy több lehet nálam. De megnéztem a 2. képet rendesen és a karja is vékonyabb, a combjai meg kifejezetten sokkal vékonyabbak mint az enyémek.
De most már nagyon kiváncsi vagyok hogy tényleg hány kg. Mert itt aztán mondanak mindent az emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!