Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy nezek ki? Fogynom kell?...

Hogy nezek ki? Fogynom kell? Mit valtoztassak? Keppel

Figyelt kérdés

Nem tetszem magamnak 😔

[link]

2017. júl. 19. 09:42
1 2
 11/14 anonim válasza:
Szerintem jól nézel ki. De ha szeretnél még szebb lenni akkor kicsit sportolj valamit. Pl mint előttem is írták a gugolástól még formásabb leszel.
2017. júl. 21. 10:19
 12/14 anonim válasza:

Homokóra alakú vagy ami nagyon jó. Picit ducibb vagy de ez van akinek nagyon bejön. Ha magadnak nem tetszel akkor egy kicsit fogyj és sportolj. És Voilà! Nagyon jól fogsz kinézni.

Szerintem 55-57 kg vagy... Igazából mennyi vagy (ha itt nem akarod leírni akkor írhatsz privátba) :D

2017. júl. 21. 18:21
 13/14 A kérdező kommentje:

Most epp inkabb 58-59 vagyok.

De amugy 55-57

2017. júl. 21. 19:48
 14/14 anonim válasza:

A lényeg,hogy csak akkor változtass magadon,ha te érzed szükségesnek,mások miatt nehogy rosszul érezd magad!

Egyébként teljesen egészségesnek tűnsz,a duci túlzás.Vékony a derekad,a combjaid össze érnek,maximum ez zavarhat.

De ha már van merszed feltölteni egész alakos fehérneműs képet az internetre,gondolom nincs önbizalmi problémád:))

2017. júl. 21. 21:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!