Hasznos Tanácsok, és ha lehet Tapasztalat?
16L
Nem kertelek, őszíntén elmondom mi a baj. Nyilván fogyás a téma, tehát ezzel van a gondom.
Szóval
Rájöttem akárhogy etetem magam,meg a környezetem engem, én belenézek a tükörbe és sírva fakadok. Zsíros a hasam a combom és a fenekem. A legrosszabb a fenék alatti combrészem, ott látszik a narancsbőr.
Csomószor fogyóztam, volt hogy koplaltam fél évig, akkor lement 10 kg, nőttem egy fejnyit. Nem mondom direkt mennyi kiló vagyok meg milyen magas, mert az becsapós. Meg a genetikám ellent mond neki.
Szóval én tényleg el szeretnék kezdeni fogyni. Már készen állok normálisan csinálni, DE.
Ezzel le tudok fogyni? A CÉL: - 5-6kg
-Diétás étrend mindennap, egészséges kaják, ha zsíros az ebéd akkor is kevesebbet, 4* egy nap.
-Napi min. 2 l víz
-Sport? Hát fogalmam nincs mit kéne, de egy ideje fokozatosan elkezdtem, netes videókról. Sztem napi 30 perc lenne, ha megy akkor meg majd fokozom suliig.
-DE AMIT NEM TUDOK ÉS ERRŐL NEM ÍRNAK SEHOL:
Hogy az oké, hogy mozogni kell, sportolni heti 5-6* de a napi 30 perc mellett az nem baj ha otthon ülök a tévé előtt, vagy minimálisan járkálok? Tehát ha mondjuk felkelek 9-kor és reggeli után tévézek aztán edzeni szoktam olyan 15 percet, felgyaloglok a mamámhoz ebédre (15 perc) aztán ott általában az udvaron mászkálok kicsit, de beszélgetni szoktunk és olvasni nagyooon szeretek, imádok kifeküdni a napra olvasni és még barnulhatok is) aztán hazasétálunk és utána otthon csak azt nevezném mozgásnak hogy 30 percet edzek. De ez íy okés? Tehát más mennyit mozog, otthon hogy tudnék többet úgy mond "mozogni"? Házimunkában besegítek, de az sem olyan mozgalmas, vagy csak én nem érzem annak:) Vagy más mit csinál?
Nem, nem az a helyzet, hogy nem merem, 168 cm magas vagyok és 50kg, normál kategória elvileg. Csak mindig ilyenkor írja valaki hogy hisz ez normális, mit akarok fogyni, de akkor inkább úgy értem hogy a hájat izomra cserélném. Tehát olyan 48 kg körülire szeretnék lemenni.
És milyen egy jó étrend?
Mármint én zabkásával indítom a napot, régen ízesítettem csoki meg málnás porokkal, de az sem valami jó biztos, mert cukor meg mindent raknak bele, szóval natúr. Aztán ebédre normális magyaros ételek vannak, csak gondolom kell a mérték. Aztán vacsorára meg sosem tudom mit egyek. Van hogy joghurt, vagy tükörtojás...
Szerintem se fogyókúrázz, inkább változtasd meg az életstílusod. Egészéges étkezés és edzés. És napi fél óránál azért kicsit többet kell majd edzened, ezen kívűl az se mindegy, hogy azt az edzésre szánt időt mivel töltöd.
Ezt a képed ajánlanám figyelembe:
Én 2 hónapja edzek heti 4-5ször 1,5 órát. Ezen kívűl álló munkát végzek, ahol sokszor kell nehéz dobozokat pakolgatnom.
Azt már pár hét után észrevettem, hogy egyre könnyebbek a gyakorlatok, hogy többet bírok. De igazán csak most kezd el kicsit látszani, hogy formálódik a testem. :)
Még egy fontos dolog van, hogy iktass be pihenőnapokat, mert ha túlterheled az izmaidat, akkor nem tudnak jól fejlődni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!