Szerintetek a sport miatt késett a menstruációm?
Figyelt kérdés
A lényeg egy hónapja kezdtem el naponta mozogni 2*15 perc ugrókötelezés 40 perc zenére táncolás és 20 perc futás 10 éve menstruálok eddig még egyszer sem késett egy napot se most késett 3 napot nem szexuális életet nem éltem szóval az kizárva és azt se hiszem, h lenne valami bajom,mert múlt hónapban voltam nődokinál mindent rendben talált! Nem nem volt stresszes időszakom sőt mondhatnám, h a mozgástól még jobb kedvem is lett, de csak erre tudtam gondolni? Lehetséges ez????? Egyébként pont egy hete hagytam abba a mozgást,reménykedve, h megjön és még is jött! Na de én nem akarom,h emiatt késsen, mert a 28 napon viszont már ideges voltam,h mégis miért nem jön meg ha semmi bajom sincs???? Egyébként a sport mellett nem diétázom rendesen eszem a mozgást is csak azért iktattam be az életembe, h kicsit csinosabb legyek, de nekem ilyen áron nem kell, mert felesleg nincs rajtam, de volt olyan időszakom mikor koplaltam és érdekes módon akkor is megjött!2010. máj. 21. 20:31
1/6 anonim válasza:
ez rengeteg mozgás egy napra.nem csoda,ha így reagál a szervezeted.tuti,hogy emiatt késett.
2/6 anonim válasza:
Szerintem is a sport miatt van.Én amikor visszamentem dolgozni(nem babával voltam otthon semmi ilyesmi)akkor az enyém is rendszertelen lett (nagyrész fizikai meló).Otthon teljesen más volt és a munkában meg mondhatnám nagyon sokat mozgok.Kellett idő mire hozzászokott a szervezetem is és rendbejött a dolog.
4/6 anonim válasza:
érdekes, nekem eddig csak akkor volt szabályos a menzeszem, mikor keményen fogyóztam és tornáztam. minden más alkalommal késett heteket, néha 1-1 hónap is kimaradt.
5/6 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszaitokat akkor megerősítést kaptam, mert én is erre gondoltam! Írtam eddig még egyszer se késett pedig 10 év azért nagy idő! Akkor nem fogok ennyit mozogni, mert mint írtam ilyen áron nem kell + felesleg nincs rajtam!
2010. máj. 22. 05:04
6/6 anonim válasza:
Nekem is múlt hónapban késett a sok edzés miatt:-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!