Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Elkezdtem egeszsegesen taplalk...

Elkezdtem egeszsegesen taplalkozni?

Figyelt kérdés
Mar az elso 3 nap utan rpsz szagu lett a leheletem,az izzadsagom is,teljesen ki vagyok tole :( Megpattanasosodtam,raadasul a parom is sokszor emlegeti hogy jo lenne furodni meg ilyenek...mert nem birja mellettem!Ez miert tortenik?-regebb gyors kajakon eltem,most hogy abba hagyom meg azonnal ilyen dolgok tortennek!Elfog mulni?Annyira szegyenlek igy emberek koze menni :(
2017. júl. 12. 16:58
 1/8 anonim ***** válasza:
Arra gyanakszom, hogy most távoznak a felgyülemlett méreganyagok, addig ilyen lesz, amig mind ki nem megy belőled. De ez csak feltevés, semmi tudományos megalapozottság nincs erre, csak én másra nem tudok gondolni, amiért büdős lehetnél.
2017. júl. 12. 19:15
 2/8 anonim ***** válasza:
Mit jelent számodra az egészséges táplálkozás?
2017. júl. 12. 20:39
 3/8 A kérdező kommentje:
Csirkemell,hal,marha hus-parolva,vagy keves oliva olajban kisutve pl,rengeteg gyumolcs es zoldseg-turmixolva iszom oket inkabb mert maskepp elegge keserves nekem pl a brokkoli,nem eszek kenyeret mostmar,kerulom a krumplit meg a rizst is amennyire lehet...elkezdtem futni es aerobicozni,igy nagyjabol ennyi xd
2017. júl. 12. 20:47
 4/8 A kérdező kommentje:
Jah es kaloria szamolas...este kiszamolom hogy masnap mennyit es mit eszek meg
2017. júl. 12. 20:49
 5/8 A kérdező kommentje:
Persze azert neha ramjon hogy ehes vagyok es ennek :/ olyankor meg buntudatom van hogy tobbet ettem-de probalom kerulni,igy az elejen gondolom nehez
2017. júl. 12. 20:50
 6/8 anonim ***** válasza:

Ez nem tűnik normálisnak, sosem hallottam ilyenről, kivéve a ketogén diéta acetonos szagát (ami szerencsére nem mindenkinél jelentkezik), de sok gyümölccsel az nem megy. Bár ki tudja, neked mi a rengeteg gyümölcs... De nem valószínű, hogy erről van szó.

Ez nagyon rossz, én változtatnék az étrenden, akár visszavenném a jobb, egészségesebb elemeket a régi étrendemből s onnan mennék visszafelé vagy csak az arányokkal, mennyiségekkel játszanék.

2017. júl. 12. 23:58
 7/8 A kérdező kommentje:
En is emiatt aggodok :( mert valami nincs rendben az biztos
2017. júl. 13. 00:09
 8/8 anonim ***** válasza:
Keresd fel az orvosod. Lehet fertőzés is, de anyagcsere-betegség is.
2017. júl. 13. 09:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!