Elkezdtem egeszsegesen taplalkozni?
Figyelt kérdés
Mar az elso 3 nap utan rpsz szagu lett a leheletem,az izzadsagom is,teljesen ki vagyok tole :( Megpattanasosodtam,raadasul a parom is sokszor emlegeti hogy jo lenne furodni meg ilyenek...mert nem birja mellettem!Ez miert tortenik?-regebb gyors kajakon eltem,most hogy abba hagyom meg azonnal ilyen dolgok tortennek!Elfog mulni?Annyira szegyenlek igy emberek koze menni :(2017. júl. 12. 16:58
1/8 anonim válasza:
Arra gyanakszom, hogy most távoznak a felgyülemlett méreganyagok, addig ilyen lesz, amig mind ki nem megy belőled. De ez csak feltevés, semmi tudományos megalapozottság nincs erre, csak én másra nem tudok gondolni, amiért büdős lehetnél.
2/8 anonim válasza:
Mit jelent számodra az egészséges táplálkozás?
3/8 A kérdező kommentje:
Csirkemell,hal,marha hus-parolva,vagy keves oliva olajban kisutve pl,rengeteg gyumolcs es zoldseg-turmixolva iszom oket inkabb mert maskepp elegge keserves nekem pl a brokkoli,nem eszek kenyeret mostmar,kerulom a krumplit meg a rizst is amennyire lehet...elkezdtem futni es aerobicozni,igy nagyjabol ennyi xd
2017. júl. 12. 20:47
4/8 A kérdező kommentje:
Jah es kaloria szamolas...este kiszamolom hogy masnap mennyit es mit eszek meg
2017. júl. 12. 20:49
5/8 A kérdező kommentje:
Persze azert neha ramjon hogy ehes vagyok es ennek :/ olyankor meg buntudatom van hogy tobbet ettem-de probalom kerulni,igy az elejen gondolom nehez
2017. júl. 12. 20:50
6/8 anonim válasza:
Ez nem tűnik normálisnak, sosem hallottam ilyenről, kivéve a ketogén diéta acetonos szagát (ami szerencsére nem mindenkinél jelentkezik), de sok gyümölccsel az nem megy. Bár ki tudja, neked mi a rengeteg gyümölcs... De nem valószínű, hogy erről van szó.
Ez nagyon rossz, én változtatnék az étrenden, akár visszavenném a jobb, egészségesebb elemeket a régi étrendemből s onnan mennék visszafelé vagy csak az arányokkal, mennyiségekkel játszanék.
7/8 A kérdező kommentje:
En is emiatt aggodok :( mert valami nincs rendben az biztos
2017. júl. 13. 00:09
8/8 anonim válasza:
Keresd fel az orvosod. Lehet fertőzés is, de anyagcsere-betegség is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!