Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ti mire gondoltatok mikozben...

Ti mire gondoltatok mikozben fogyokuraztatok?

Figyelt kérdés
Hogy sikerult kibirni?mivel lelkesitettetek magatokat?kivancsi vagyok :D koszonom elore is a valaszokat
2017. júl. 10. 15:58
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Egy mondat motivál a mai napig

"Döntsd el mi a f@s.zom akarsz lenni"

2017. júl. 10. 16:05
 2/9 A kérdező kommentje:
Ez jo :))) koszi a valaszt
2017. júl. 10. 16:10
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Tükör elég motivácio hogy változatassak.
2017. júl. 10. 16:39
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Nekem szinte minden motiváció volt amiben láttam magam.

Pl:

Otthon a tükör

Utcán az autók ablakaiban vagy az üzletek kirakataiban láttam az egész alakos gombóc artúros alakomat. Mindannyiszor elborzadtam, hogy milyen kövér vagyok.

Vagy jó volt az is, hogy amikor sétáltam, és láttam magam körül a sok logó hasú, kövér nőket (és elhiheted Angliában az ilyen logó hasúak topban, miniben mászkáltak) na akkor mindig mondtam, hogy "istenem, ha nem kezdek magammal valamit én is ilyen csüngőhasú leszek.

Nem gonoszság, mert jó magam is tényleg kövér voltam, volt nagy hasam is, és bizony nekem is lógott már egy kicsit, bár még nem tudtam tapsolni vele. 96 kilóról fogytam le 63 kilóra..Szóval tudom milyen nehéz.

2017. júl. 10. 16:58
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Átgondolom,hogy azért éljek,hogy egyek vagy azért egyek,hogy éljek.
2017. júl. 10. 17:04
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem igazán gondolkodtam, max. azon, hogy hogyan alakítsam az életmódomat (mivel nem kifejezetten fogyókúráztam, hanem életmódot váltottam, persze a fogyás idejére durvábban kell), hogy minél élvezetesebb legyen. Nem igazán motiváció alapokon ment, csak fejembe vettem, hogy egészségesebb leszek és csináltam, amíg nem okozott különösebb élvezetcsökkenést. Jó étrendem volt, inkább fokozta az élvezeteket, legalábbis az első időszakban. Utána nehezebb lett, de kialakult s most megint jobb, mint valaha.
2017. júl. 10. 19:02
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

inkább motivációt akartál írni?

szóval a kötényhas, a lehetetlen alak, az örökké kihízott ruhák garmada...és bizony így szóba sem jöhet egy kapcsolat.

Aztán harminc kilóval könnyebben már egész más a világ. De minden nap meg kell küzdeni a súlytartással.

Most arra gondolok, hogy miért is voltam kövér...soha többé!

2017. júl. 10. 20:55
 8/9 anonim ***** válasza:
Én elég fiatalon váltottam életmódot, és hogy mi volt a motiváció? a lányok.. :D
2017. júl. 10. 23:23
 9/9 anonim ***** válasza:
nem fogyokoraztam, csak dietaztam szoval nem kellet semmi motiviacio, csak akarat.
2017. júl. 11. 09:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!