Gondoltátok volna, hogy ennyi cukrot megeszünk naponta?
Figyelt kérdés
Most találtam ezt a videót. Nem mindig birom a pasit, de amit mondott azért most elég szíven ütött, és elgondolkoztam rajta, hogy mennyi cukrot is megeszünk egy nap anélkül, hogy összeszámolnánk.
http://www.youtube.com/watch?v=q22h0Yps8OE&feature=player_em..
2010. júl. 19. 14:04
1/4 anonim válasza:
Bevallom, nem nézem meg a videót, de én ma még csak annyi cukrot ettem, amennyi a rozskenyérből készült sonkás-sajtos szendvicsemben, 2 paradicsomomban, uborkámban, paprikámban, párolt zöldségemben, rántott csirkemellemben, gyümölcseimben, ásványvizemben és reggeli cukormentes teámban volt.
2/4 anonim válasza:
már aki :) én nem iszok cukros löttyöket, nem eszek kész kajákat, édességeket is ritkán akkor is én szoktam sütni édesítővel. kerülöm a fehér lizstes dolgokat is. szoval aki figyel egy kicsit az nem eszik ennyi cukrot.
3/4 anonim válasza:
Erősen manipulált ez a szöveg, pont azért ilyen ilyen hatásvadász, hogy téged szíven üssön, csak éppen nem igaz. Szélsőséges eset, hogy valaki naponta több pohár cukros üdítőt megigyon, nem az az átlagmagyar. A szalámi, levespor meg megnevezés nélkül általában joghurt cukortartalmáról beszélni kifejezetten félrevezető, hiszen milligrammokról lehet szó. A kockacukorból is darabra mondjuk a 25 soknak tűnik (azon a tányéron több lehetett), de az grammban nem olyan sok, egy kockacukor súlya 1-2 gramm lehet, akinél van otthon, mérje le.
4/4 anonim válasza:
Szerintem igaz.Írd be guggliba,hogy manipulált ételek.Rengetek ehhez hasonló cikket fogsz találni a világ számos pontjáról.Úgyhogy sajnos van benne valami és logikus is a profit termelés rész miatt:(((
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!