Pcos, hogyan fogyhatok le?
Kezelnek már?
Inzulinérzékenyítő, diéta, kardio mozgás. Orvosod semmit nem mondott el?
Napi 5 -6 étkezés. Számold a CH-ot. (CH -> szénhidrát) Valtakoztasd a lassu es gyors felszívódó CH-ot a leírtak szerint. (google-ban találsz IR diéta leírást)
Ha nincs kedved szórakozni a lassu gyors CH-al, akkor napi 6 kaja max 175 gr CH.. 25-25-50-20-40-15 elosztasban. Ha mar ez megy akkor 160 gr CH 25-25-50-20-40 elosztasban.
Egyél sok zoldseget teljes kiorlesut. Húst!! Sok sok csirket! Tejet pl ne. Főleg ne reggel. Ihatsz persze de ne azzal inditsd a napot. Ne vegyél semmit amiben cukor van. Olvasd el a boltban a leirasokat.
En mar nem tartom be halal komolyan, mert kismama vagyok, de pcos vagyok. (vtam) most sima gdm (terhescukros) dietan vagyok. Ennél komolyabban toltam amig neztem ezt a lassú gyorsat de most mar másra figyelek. Kb ma azt eszem:
Reggeli 50gr diabet.kenyer (34gr ch\100g)
100g csirkemellsonka
40g zsirszegeny túró
1 kkanal joghurt (so zoldfuszerek)
10orai uez paradicsommal túró nélkül
Tejeskávé koffeinnentes 50ml zsirszegeny tejjel
Ebed
Barnarizs (kb egy tasakos 1/3-a max fele)
Csirkemell (en sokat szoktam mert a babának kell)
Leves tészta nélkül (zöldségleves keves zöldséggel vagy zacsis leves de nem a tésztás fajta keves fott zöldség max)
Uzsi
Zabkása vagy max valami savanyú gyümölcs joghurttal turmixolva edesitokkel.
Vacsi
Saláta amiben van:
Csirkemell kb 2 szelet sutve grillen utana csikokra vagva
Zöldség saláta (zacsis vegyes 100gr)
Paradicsom (60-100gr)
50gr diakenyer kockazva
Túró (50gr)
Natúr joghurt (50ml)
Oregano, so, petrezselyem
A salátát ezerfelekeppen el lehet készíteni a husikat grillezd, a kenyeret válogasd meg. Fehér kenyeret sütit felejtsd el. (meg kb mindent amiben liszt van)
Először a diétát szokd meg aztan mozogj. Max addig sétálj. Igy is úgyis elkezd lemenni majd.
Hasonló cipőben vagyok.
Nekem fogynom nem kell. Dokim annyit mondott, sok zöldség, hús és csak a neten találkoztam ezzel a 160 grammos diétával... Ijesztő... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!