Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Pcos, hogyan fogyhatok le?

Pcos, hogyan fogyhatok le?

Figyelt kérdés
17 éves vagyok,1,5 éve PCOS-el küzdök, ezáltal a hormonális rendszerem, és az inzulinrezisztencia(ez most derült ki). 166 centi vagyok, és 66 kiló. Ez még lehet nem tünik olyan vészesnek de tényleg van bőven felesleg főként élőben mutatkozik meg és nem mérlegen. A felesleg főként a combjaimon, hasam alján, karjaimon, és az arcomon mutatkozik meg.Mig ez nem állt fent 48-52 kg között voltam, teljesen normális alkatú. Az lenne a kérdésem, ha valaki hasonló cipőben jár, neki hogy sikerült leadnia? Bármilyen tanácsot és tippet megfogadok! Illetve mit mozogjak amik ezeket a területeket érintik?

2017. júl. 9. 00:09
 1/6 anonim ***** válasza:

Kezelnek már?

Inzulinérzékenyítő, diéta, kardio mozgás. Orvosod semmit nem mondott el?

2017. júl. 9. 00:21
 2/6 anonim ***** válasza:
Van egy youtuber, aki szintén PCOS-ban szenved. Ha jól megy az angol, akkor nézz bele a videóiba, van külön egy a PCOS-ról szóló sorozata. Rachel Aust a lany neve. :)
2017. júl. 9. 08:39
 3/6 anonim válasza:
Helyi fogyas nincs! Ezt kismillio szazezerszer megirtak mar itt. En gyogyszert kaptam ra, es elkezdtem egeszsegesebben elni,kevesebbet enni es napi 30 percet tornazom. Olyan 3-4 hete csinalom es 2 kg ment el, ami nekem meg nehezito tenyezo, hogy a szuleim nem kepesek felfogni, hogy nem akarok es nem is lenne egeszseges sutemenyekkel tomkodni, de ok 2-3 naponta eloallnak valamivel, hogy egyek...
2017. júl. 9. 11:51
 4/6 anonim válasza:

Napi 5 -6 étkezés. Számold a CH-ot. (CH -> szénhidrát) Valtakoztasd a lassu es gyors felszívódó CH-ot a leírtak szerint. (google-ban találsz IR diéta leírást)

Ha nincs kedved szórakozni a lassu gyors CH-al, akkor napi 6 kaja max 175 gr CH.. 25-25-50-20-40-15 elosztasban. Ha mar ez megy akkor 160 gr CH 25-25-50-20-40 elosztasban.

Egyél sok zoldseget teljes kiorlesut. Húst!! Sok sok csirket! Tejet pl ne. Főleg ne reggel. Ihatsz persze de ne azzal inditsd a napot. Ne vegyél semmit amiben cukor van. Olvasd el a boltban a leirasokat.

En mar nem tartom be halal komolyan, mert kismama vagyok, de pcos vagyok. (vtam) most sima gdm (terhescukros) dietan vagyok. Ennél komolyabban toltam amig neztem ezt a lassú gyorsat de most mar másra figyelek. Kb ma azt eszem:

Reggeli 50gr diabet.kenyer (34gr ch\100g)

100g csirkemellsonka

40g zsirszegeny túró

1 kkanal joghurt (so zoldfuszerek)

10orai uez paradicsommal túró nélkül

Tejeskávé koffeinnentes 50ml zsirszegeny tejjel

Ebed

Barnarizs (kb egy tasakos 1/3-a max fele)

Csirkemell (en sokat szoktam mert a babának kell)

Leves tészta nélkül (zöldségleves keves zöldséggel vagy zacsis leves de nem a tésztás fajta keves fott zöldség max)

Uzsi

Zabkása vagy max valami savanyú gyümölcs joghurttal turmixolva edesitokkel.

Vacsi

Saláta amiben van:

Csirkemell kb 2 szelet sutve grillen utana csikokra vagva

Zöldség saláta (zacsis vegyes 100gr)

Paradicsom (60-100gr)

50gr diakenyer kockazva

Túró (50gr)

Natúr joghurt (50ml)

Oregano, so, petrezselyem

A salátát ezerfelekeppen el lehet készíteni a husikat grillezd, a kenyeret válogasd meg. Fehér kenyeret sütit felejtsd el. (meg kb mindent amiben liszt van)

Először a diétát szokd meg aztan mozogj. Max addig sétálj. Igy is úgyis elkezd lemenni majd.

2017. júl. 9. 13:49
 5/6 anonim válasza:

Hasonló cipőben vagyok.

Nekem fogynom nem kell. Dokim annyit mondott, sok zöldség, hús és csak a neten találkoztam ezzel a 160 grammos diétával... Ijesztő... :(

2017. júl. 11. 13:15
 6/6 anonim válasza:
Hat elsőre biztos. De nagyon gyorsan lemennek a kilok es tok sok erőt ad, hogy eleritek a célokat. Egy próbát megér.
2017. júl. 12. 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!