Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan oldjam meg így a...

Hogyan oldjam meg így a fogyókúrát?

Figyelt kérdés
176 cm vagyok,61 kg. nincs rajtam sok felesleg(azért írom,mert elvileg akiken nincs annyi,azoknak nehezebb leadni) És nem tudom,hogy fogyókúrázzak úgy,hogy ne kelljen annyira megváltoztatni az étrendet(sajnos nem állunk anyagilag annyira jól,hogy mintaétrend meg egyebek szerint naponta vásároljunk) Úgyhogy azt szeretném meg kérdezni,hogy nem-e tud valaki olyan fogyókúrát,ami nem függ ennyire az étrendtől(pl a 90 napos diétánál is az a baj,hogy minden nap más étel,és azért erre rendesen be kellene vásárolni,meg lehet,hogy a szüleim sem csinálnának minden nap egy fogyókúra kedvéért különböző ételeket), és inkább edzéstervre meg hasonlókra lennék kíváncsi. Előre is köszönöm. 17/l
2010. máj. 20. 22:45
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
Ne egyél.
2010. máj. 20. 22:55
 2/8 A kérdező kommentje:
Valaki még esetleg,értelmesebb választ? (:
2010. máj. 20. 22:59
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

én 172 cm vagyok, 60ról fogytam le 55re nemrég. talán nem a legjobb módszer de nekem ez bevált: amikor csak tehettem elmentem futni (hetente kb 4x) elhagytam a kenyeret, péksüteményeket, helyettük puffasztott rizst vagy búzát ettem (reggelire tökéletes egy kevés vajkrémmel/margarinnal megkenve, csirkesonkával, zöldséggel) ebédre ugyanazokat ettem mint bármikor máskor, csak próbáltam a mennyiségre figyelni, és nem pukkanásig zabálni magam. vacsira főként zöldséget ettem nyersen vagy salátának elkészítve, esetleg natúr joghurtot hozzá. napközben még többször megettem 1-1 gyümölcsöt. legkésőbb 7kor vacsiztam, rengeteg folyadékot ittam, az édességet hanyagoltam (bár napi 1-2 kocka étcsoki nem árt, vagy ha nagyon vágynál az édes ízre akkor 1 kanál méz is megteszi)

az első 1-2 hét nehéz, kell idő hogy hozzászokjon a szervezeted a kevesebb ételhez, de utána ha következetesen csinálod akkor már éhséget sem fogsz érezni.

az is jó módszer amúgy ha elkezded számolni a kalóriákat. ki kell tapasztalni hogy mekkora bevitt kalóriamennyiség mellett tudsz fogyni. ha tartod azt a mennyiséget hamar megszabadulhatsz a felesleges kilóktól.

remélem segítettem, sok sikert és kitartást :P

2010. máj. 20. 23:06
 4/8 anonim ***** válasza:
34%

Kedves kérdező, és második válaszoló!

Egyikteken sincs egyetlen deka felesleg sem. Mégis miért akartok mindenáron diétázni? Minden diétánál többet és a minél több mozgás. Sztem egyetek rendesen, mozogjatok, sportoljatok minél többet, és felejtsétek el a diétát. Nem lefogyni kell, hanem nem szabad elhízni.

2010. máj. 20. 23:46
 5/8 anonim ***** válasza:

Én "kuki"val(extrudélt kukoricapehely) fogyok :)

Délelőtt elrégcsálok egy csomaggal, ebédelek, délután megint egy csomaggal, ha nagyon éhes vagyok vacsira is szemezgetek.

70 ft egy csomag.

A csoki nélkülözésre a Rossmannból vettem tejsavós italport. 1200 ft és nagyon sokáig elég. Ha csokit kívánok, csak bekevarok egy pohárnyit.

2010. máj. 21. 07:17
 6/8 anonim ***** válasza:
Az előző vagyok... ha eszel kukit és iszol rá teát, tejet vagy vizet jó darabig nem leszel éhes...
2010. máj. 21. 07:18
 7/8 anonim ***** válasza:

23:46-os minden szavával egyetértek....

http://www.youtube.com/watch?v=aTIjRxT_Y9g kis okulásul ;)

2010. máj. 21. 09:59
 8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat. Mellesleg nem akarok én csontkollekció lenni,hanem olyan átlagtestalkatot akarok. Nem kell nekem sok,csak ennyi. (:
2010. máj. 25. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!