Hogyan oldjam meg így a fogyókúrát?
én 172 cm vagyok, 60ról fogytam le 55re nemrég. talán nem a legjobb módszer de nekem ez bevált: amikor csak tehettem elmentem futni (hetente kb 4x) elhagytam a kenyeret, péksüteményeket, helyettük puffasztott rizst vagy búzát ettem (reggelire tökéletes egy kevés vajkrémmel/margarinnal megkenve, csirkesonkával, zöldséggel) ebédre ugyanazokat ettem mint bármikor máskor, csak próbáltam a mennyiségre figyelni, és nem pukkanásig zabálni magam. vacsira főként zöldséget ettem nyersen vagy salátának elkészítve, esetleg natúr joghurtot hozzá. napközben még többször megettem 1-1 gyümölcsöt. legkésőbb 7kor vacsiztam, rengeteg folyadékot ittam, az édességet hanyagoltam (bár napi 1-2 kocka étcsoki nem árt, vagy ha nagyon vágynál az édes ízre akkor 1 kanál méz is megteszi)
az első 1-2 hét nehéz, kell idő hogy hozzászokjon a szervezeted a kevesebb ételhez, de utána ha következetesen csinálod akkor már éhséget sem fogsz érezni.
az is jó módszer amúgy ha elkezded számolni a kalóriákat. ki kell tapasztalni hogy mekkora bevitt kalóriamennyiség mellett tudsz fogyni. ha tartod azt a mennyiséget hamar megszabadulhatsz a felesleges kilóktól.
remélem segítettem, sok sikert és kitartást :P
Kedves kérdező, és második válaszoló!
Egyikteken sincs egyetlen deka felesleg sem. Mégis miért akartok mindenáron diétázni? Minden diétánál többet és a minél több mozgás. Sztem egyetek rendesen, mozogjatok, sportoljatok minél többet, és felejtsétek el a diétát. Nem lefogyni kell, hanem nem szabad elhízni.
Én "kuki"val(extrudélt kukoricapehely) fogyok :)
Délelőtt elrégcsálok egy csomaggal, ebédelek, délután megint egy csomaggal, ha nagyon éhes vagyok vacsira is szemezgetek.
70 ft egy csomag.
A csoki nélkülözésre a Rossmannból vettem tejsavós italport. 1200 ft és nagyon sokáig elég. Ha csokit kívánok, csak bekevarok egy pohárnyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!