Mennyire normális a testsúlyom? Tényleg duci vagyok? Kell fogynom egy picit?
Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok, 168.5 cm és 57 kg.2017. júl. 8. 10:31
11/11 anonim válasza:
Jól érzed magad a testedben? Boldog vagy az életeddel? Eszel minden nap minimum 2200 kalóriát? Ennyi a MINIMUM, ami a normális életfenntartáshoz kell a te korodban. Ennyit feltáplálásban csak vacsorára megettem, hogy helyrehozzam a rengeteg sérülést a testemben, amit az alultáplálással létrehoztam. Találj más fókuszt az életedben, és hidd el, hogy a testsúlyod akkor tökéletes, ha minden tevékenységet képes vagy végezni a mindennapi életedben, és jól érzed magad, kiegyensúlyozottnak, nincsenek falási rohamaid, normális a menstruációd és mentálisan is rendben vagy önmagaddal. Ezt csak te tudod eldönteni, hogy mikor érzed úgy, hogy "minden rendben van". Az optimális testsúly mindenkinél eltérő, és senki nem fogja neked megmondani, hogy mennyi a normális. Ezt a tested fogja eldönteni magának, hogy mi számára az optimális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!