Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 6 nap alatt fogytam 4 kilót....

6 nap alatt fogytam 4 kilót. Ez jó vagy rossz?

Figyelt kérdés
Eléggé duci voltam, nem éreztem jól magamat a bőrömben.Elkezdtem fogyókúrázni,napi 8-900 kalóriát viszek csak be a szervezetembe és mellette tornázom.Már lement 4 kiló pedig csak 6 nap telt el.Sok ez?
2010. máj. 20. 22:17
 1/7 anonim ***** válasza:

igen, ez már nem egészséges kategória.

következmények nélkül hetente max 1-1,5 kiló értelmes.

2010. máj. 20. 22:22
 2/7 anonim válasza:
természetes is lehet.... mert a vizréteg az első párnap gyorsan "kifolynak"
2010. máj. 20. 22:39
 3/7 anonim válasza:
0%

tök mind1, hogy mit eszel ha mindennap elmész futni 1 órát maximum 1-2 megállással és azok is max 1 percesek..

aki rendszeresen sportol annak gyorsabb az anyagcseréje és pár nap alatt is feltud szedni 5-6 kilót amit 1 edzéssel le is tud adni

2010. máj. 21. 00:13
 4/7 anonim ***** válasza:

Semmiképpen nem jó, de a 8-900 kalória sem. Ha ezek után eszel 1300-at (pedig igazából 2000 körül lenne a normális, nem fogyókúrás szükséglet, tehát az 1300 még mindig nagyon kevés), hipp-hopp visszahízol mindent vagy még többet. Ezt nem csinálhatod tartósan, mert megbetegszel, ha többet eszel, akkor meg hízol... mit fogsz csinálni később?

De még ezzel együtt sem normális 1 hét alatt ennyit fogyni. Ha a köv. héten is 2 kilónál több megy le, sétálj el szépen a házidokihoz. Az unokatesómnak így derült ki cukorbetegsége.

2010. máj. 21. 09:19
 5/7 anonim válasza:
megkérdezhetem,h pontos
2010. máj. 21. 09:36
 6/7 anonim ***** válasza:
800 helyett egyél meg 1500-at,azt is minőségi ételekből (telj.kiőrlésű kenyér,gyümölcsök,natúr joghurt,sovány túró,sovány sajt,fehérhúsok,sok zöldség,tojás) . És akkor nem is fogod visszaszedni azt a 4 kilót ugyanúgy 6 nap alatt.
2010. máj. 21. 12:33
 7/7 A kérdező kommentje:
Teljes étrendváltozáson mentem át.Nem eszem fehér kenyeret sem csokoládét.Korpás és barna kenyeret fogyasztok,sok zöldséget,gyümölcsöt,müzlit.ásványvizet iszom,tartózkodom a cukros üdítőitaloktól.
2010. máj. 21. 12:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!