Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit tehetnék ez ellen?

Mit tehetnék ez ellen?

Figyelt kérdés

Mostanában sokat eszek, minden 10 percben képes lennék enni,ha még keveset,de pont ellenkezőleg, sokat és egy kiadós evés után megint éhes vagyok:SNem volt ez eddig velem.Próbálom magam türtőztetni,de nem igen megy:/Ma is ettem Egy nagy adag tésztát(kínai kaja)és egy nagy BigMc-et fűszeres krumplival és ettem csokis gófrit meg csokis kuglófot és pirítóst:/Nem szoktam ennyit...vhogy mostanában pár hete jött ez rám és azóta +4 kg feljött:(nem vagyok így se kövér, sőt!Csak nem szeretnék még több kg felszedni.Mit tehetnék, h ne legyen ilyen "farkas" étvágyam?

15/L Előre is köszönöm a válaszokat.

2010. máj. 20. 21:47
 1/4 anonim ***** válasza:
Ne egyél.
2010. máj. 20. 21:58
 2/4 A kérdező kommentje:
Hát köszönöm szépen az értelmes választ...mint mondtam nagyon nehezen állom meg a másik pedig az,h nagyon éhes leszek és ma is az volt ,h nem nem fogok enni és nagyon rosszul lettem,mert éhes voltam...
2010. máj. 20. 22:05
 3/4 anonim ***** válasza:
15 évesen ez normális, hiszen növésben vagy. Én vagy 10 kg-ot szedtem fel meg vagy 15 centit. Esetleg derítsd ki, van-e valamilyen vitamin/tápanyag hiányod, mert az is okozhatja. Azért vagy éhes, mert a szervezeted próbálja beszerezni (mondjuk az nem a kínaiban és a big macben lesz)
2010. máj. 20. 23:36
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm az értelmes választ:)

Azt elfelejtettem írni, h minden nap eszek gyümölcsöt is, pedig régen nem voltam oda értük.Lehetséges,h tényleg vitamin hiány...köszönöm még1x:)

2010. máj. 21. 10:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!