Narancsbőr ellen mit tehetnék?
Figyelt kérdés
15 éves vagyok és a fenekemen illetve a combomon narancsbőr és striák jelentek meg. Alapjáraton szép alakom van, karcsú vagyok (167/50), de nem sportolok és keveset iszom. Néha az édesség is sok:D És az a durva, hogy nem hízok tőle, de ilyenek megjelennek. Hogyan lehetne ellenük tenni?2011. ápr. 22. 11:49
1/4 anonim válasza:
Kerülni az édességet, chipset, csokit ,mekis kaját.
Sokat inni legalább 3-4 L-t. szénsavmentes ásványvizet főleg.
zöldséget, gyümölcsöt enni mindennap.
A striákkal nem tudsz mit tenni, azok egy idő elhalványulni fognak csak.
2/4 anonim válasza:
szerintem meg inkább sportolj, azzal többet érsz. meg az nem csak a narancsbőrödre jó :) a striákkal nem tudsz mit kezdeni sajnos.
3/4 anonim válasza:
ja akartam írni hogy főleg biciklire gondoltam
meg van egy ilyen "8 minute buns" nevű edzés, youtuben biztos fenn van, az elég könnyű de ha minden nap csinálod pár hét alatt elmúlik
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm mind a három választ:D Utolsónak: megnéztem..viccesen néz ki ez az edzésxD de ha működik mindenképpen kipróbálom:d
2011. ápr. 22. 12:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!