Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Narancsbőr ellen mit tehetnék?...

Narancsbőr ellen mit tehetnék? SOS

Figyelt kérdés

A combomon van, hátul :/ Valami maszírozós téma, amit én is meg tudok csinálni, hideg/meleg víz váltakozva, valami biztos van megoldásra :/ Nagyon el vagyok keseredve

Köszönöm!

21/L

2011. ápr. 19. 12:59
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Vagy milyen sport használna, abból mennyi? Az étrendemen már sikerült változtatnom: rengeteg zöldséget és gyümölcsöt eszek, sok sok vizet is.
2011. ápr. 19. 13:00
 2/11 anonim válasza:
Hosszú távon a sok víz,zöldség , gyümölcs fogyasztás tuti bejön. Taposó gép használata is hatásos lehet.
2011. ápr. 19. 13:23
 3/11 anonim válasza:
Most olvastam csak el a kommentet, le is írtad a választ!
2011. ápr. 19. 13:24
 4/11 A kérdező kommentje:
értem, szóval jó amit eddig tettem (étrend váltás+sok víz) és akkor mellé mondjuk futás, meg amit az első kommentelő írt, a taposógép?
2011. ápr. 19. 13:30
 5/11 anonim ***** válasza:

Az egyetlen tényleg hatásos a mozgás. Futás, biciklizés, taposógép nem mindenkinek van. :D

Ezek mellett minden krém hatásos, tudod a fogyitabletták is, csak mellette válts teljes életmódot meg mozogj sokat... XD Parasztvakítás nagyobb részt, bár valamennyire hatásos, legalábbis a paprikakivonatos krémet dícsérik, de az ára nekem nem tetszett. XD Az a lényeg, hogy felpezsdítsd a vérkeringést. Meg sok víz persze és minél kevesebb méreganyag - tartósítók, színezékek, szóval ai finom. :(

2011. ápr. 19. 13:55
 6/11 anonim ***** válasza:

Ami nekem 100%-osan bevált: futás, sok víz, + a Rossmannban lehet kapni Dr. Kelen fitness figure 2 in 1 nevű karcsúsító anticellulit gélt (pont ma vettem új flakonnal, 1000 Ft volt). Ezek együtt csodát tettek.

21L

2011. ápr. 19. 18:08
 7/11 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Mennyit futottál és milyen időközönként? Nagyon szépen köszönöm a jótanácsot és gratulálok az eredményhez! Bár nekem is eltűnnének:S
2011. ápr. 19. 20:45
 8/11 anonim ***** válasza:
Heti 3-4x futok 30-40 perceket.
2011. ápr. 19. 21:03
 9/11 A kérdező kommentje:
és mennyi idő után kezdted észrevenni a változást?
2011. ápr. 19. 21:41
 10/11 anonim ***** válasza:
Változást nagyon hamar, 2-3 hét után, de míg teljesen rendbe jött, az beletelt fél-1 évbe is. De fokozatosan javult.
2011. ápr. 19. 21:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!