Narancsbőr ellen mit tehetnék? SOS
A combomon van, hátul :/ Valami maszírozós téma, amit én is meg tudok csinálni, hideg/meleg víz váltakozva, valami biztos van megoldásra :/ Nagyon el vagyok keseredve
Köszönöm!
21/L
Az egyetlen tényleg hatásos a mozgás. Futás, biciklizés, taposógép nem mindenkinek van. :D
Ezek mellett minden krém hatásos, tudod a fogyitabletták is, csak mellette válts teljes életmódot meg mozogj sokat... XD Parasztvakítás nagyobb részt, bár valamennyire hatásos, legalábbis a paprikakivonatos krémet dícsérik, de az ára nekem nem tetszett. XD Az a lényeg, hogy felpezsdítsd a vérkeringést. Meg sok víz persze és minél kevesebb méreganyag - tartósítók, színezékek, szóval ai finom. :(
Ami nekem 100%-osan bevált: futás, sok víz, + a Rossmannban lehet kapni Dr. Kelen fitness figure 2 in 1 nevű karcsúsító anticellulit gélt (pont ma vettem új flakonnal, 1000 Ft volt). Ezek együtt csodát tettek.
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!