Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ezzel a dietaval hatasos...

Ezzel a dietaval hatasos lehet a fogyokura?

Figyelt kérdés

Napi 1200-1300 kaloriat viszek be,emellett minden nap beiktatot valamilyen mozgast(altalaban kocogas,biciklizes,lovaglas)

Az edesseget probalom teljesen elhagyni de termeszetesen neha becsuszik egy gomboc fagyi vagy egy kocka csoki.Ket eve 87kgrol 72-re fogytam,de ebbol sajnos 82-re visszaszedtem.Most ujbol 70 a cel.Ilyen dieta es sportok mellett lehetseges ez par honap alatt,vagy meg valamit csinaljak?Koszonom a valaszokat:) 167 cm/17/L

2017. júl. 7. 13:34
 1/2 anonim ***** válasza:

Kicsit kevés a kalória, de ha bírod s neked nem koplalás, tempós fogyás várható. Heti 1 kiló fölött egyél többet, s akkor is, ha nem bírod. Nyilván nem lehet megmondani, hogy mennyi a kalóriaigényed, ez erősen szór adott számok mellett is.

Az étkezésedről szinte semmit nem írtál, az legyen azért jó.

2017. júl. 7. 18:15
 2/2 anonim válasza:
Szia! Ennél sokkal többet nem tudsz tenni. 1200-1300 kcal/ nap szerintem teljesen jó, viszont el kell fogadnod, hogy mozgással együtt is kelleni fog egy szűk év a célod eléréséig. Azért ne aggódj, nem olyan hosszú az az idő és az utolsó hónapokban már elég jól fogod érezni magad a bőrödben ami tovább fog motiválni a folytatáshoz ;) Arra viszont NAGYON figyelj, hogy sajnos ilyen fogyókúra mellet nem fér bele 1-2 alkalommal sem, hogy túlléped a napi keretedet (extra torta meg sütike stb). Mivel alacsony lesz a kalóriabeviteled, a szervezeted egy idő után át fog váltani "éhező üzemmódba", ami azzal jár hogy ha egyszer túl eszed magad, akkor igyekszik majd mindent beépíteni a szervwezeted ezért egy nap alatt tönkreteheted az addigi munkádat. Egyszóval a terved jó, de csak akkor vágj bele ha tényleg ki tudsz tartani a végéig! Ajánlom a [link] oldalt, itt minden nap egyszerűen vezetheted a napi beviteled és annak összetételét és meglehetősen pontosan kiszámolja neked azt is, hogy mikorra várható a célod elérése. Mobilos appjuk is van. Nekem ez vált be, főleg mert a napi vezetés és naplózás megadta a motivációt arra, hogy tényleg betartsam a limitet. Remélem segítettem és teszel vele egy próbát! :)
2017. júl. 7. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!