Ha a diétád megengedi, igen. S persze ez fagyifüggő is.
A fogyáshoz elég a kalóriadeficit, más kérdés, hogy különféle okokból (amik között a kalóriadeficit biztosításának könnyebbítése is ott van) célszerű bizonyos dolgokat nem enni, de ezek köre mindenkinél más.
Előző, inkább ízesített jég lesz. Valamikor olvastam egy kémikustól egy értekezést s a jégkrémnek muszáj zsírosnak lennie. OK, vannak vizesebbek, de azok nem krémesek, nem is olyan jók, bár ez utóbbi ízlés dolga is lehet.
A cukor ugyebár könnyen kihagyható, de zsír azért nem árt.
A tej kinek beleféraz életmódjába, kinek nem. Ha hozzájutnék házi tejszínhez, én bizonyára nem lennék ellene, de azért a tojásjégkrémemmel is elvagyok.
A nem zsíros jégkrémeknek azért mégis lehet egy kis létjogosultsága, a sima fagyos, turmixolt banán is príma dolog. A banán krémes, nem tudom, hogyan csinálja, de az, plusz igen finom, a vaníliajégkrémembe is szoktam tenni, ha van itthon. A merő banánjégkrém nekem túl cukros lenne, de másra ez nem kell, hogy vonatkozzon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!