Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha dietazom es edzem egyben...

Ha dietazom es edzem egyben attol meg izmosodhatok?

Figyelt kérdés

Vagyis le szeretnek fogyni juliusig kb.7kgt.

Vizet iszom,sok zoldseg,hus,turo vacsorara,gyumolcs reggelire..

Szerintetek ha otthon edzek akkor valtozhat valami? Vagy elosszor fogyjak le es aztan kezdjek el edzeni?

2017. márc. 13. 20:08
 1/2 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező! Júniusig simán leadhatod azt a 7kg-ot ha megfelelően tartod a diétát és a mozgást.

Az izmosodás eléréséhez azt ajánlom, hogy kezdj el edzőterembe járni és súlyzós edzéseket csinálni mert így a zsírt is égeti a szervezeted viszont a súlyokkal való edzés miatt az izomtömeged növekedésnek indul, azaz izmosodhatsz. Ne csodálkozz viszont ha a mérlegen nem látsz változást mert ugyan a zsír csökken viszont az izomtömeg nő, így nem biztos, hogy látsz majd jelentősebb változást a mérlegen. Ez nem azt jeletni, hogy nem jól csinálod hanem csak egyszerűen az izom nehezebb a zsírnál. Arra hagyatkozz amit a tükörben látsz, az a lényeg. Formásodni, izmosodni és fogsz és megszabadulsz a felesleges zsírtól ha tartod a diétát, valamint a súlyzós edzést is elkezded. És természetesen amit mindenhol olvashatsz: Naponta sok-sok vizet kell inni. Mindenre jó!!! Én naponta 3 litert iszom. Csak ajánlani tudom.

Otthoni edzéssel viszont szerintem nem fogsz izmodosni hacsak nincsenek megfelelő gépeid, eszközeid erre a célra.

Sikeres fogyást és formásodást kívonk. Ha kérdésed támad, keress nyugodtan üzenetben.

2017. márc. 13. 20:32
 2/2 anonim ***** válasza:

Kezdők kicsit izmosodhatnak az elején szálkásításkor... Persze ha jól csinálod, a fogyás sokkal jelentősebb lesz. Az izomépítés még kalóriaplusz mellett is lassú folyamat, nemhogy deficitben.

Mindenképpen eddz most is, de izmot inkább majd a tömegeléskor várj.

2017. márc. 13. 23:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!