Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Feladás előtt fél perccel mit...

Feladás előtt fél perccel mit tanácsoltok?

Figyelt kérdés
3 és fél hete diétázom, nem éhezem, lement pár kiló már, de valami rettenetesen vágyom csokira...tele a spájz vele...már bele is haraptam egybe. Csak az írjon, aki nem gúnyolódik.
2010. máj. 20. 15:47
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha rámjön az ehetnék, akkor eszem egy kicsit. Eszem is meg nem is.Nem bírom sokáig elterelni a gondolataimat, ezért bekapok egy-két falatot, és utána csinálok valamit.
2010. máj. 20. 15:49
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
egyél étcsokit. de amúgy ha nagyon kívánod akkor egyél rendeset de mértékkel. utána menj el futni sétálni, tornázni..
2010. máj. 20. 16:02
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
és azt mondom, hogy ha kívánsz valamit akor egyél belőle. régen csináltam én is azt hogy hetekig nem ettem a kedvenc dolgaimból, aztán utána annyira kívántam hogy jól teleettem magam. azóta úgy csinálom, hogy ha kívánok valamit akor eszem belőle egy kicsit, de arra figyelek hogy ne este. pl tegnap este rettenetesen kívántam valami édességet, de megbeszéltem magammal , hogy ma reggelire mehet egy kicsi. :) utána meg volt amúgy is egy edzésem.
2010. máj. 20. 16:04
 4/7 anonim válasza:
54%
egyél répát. Attól elment az étvágyam
2010. máj. 20. 16:06
 5/7 anonim válasza:
Ha az emberre nagyon rájön az ehetnék, miközben fogyni akar, akkor a legjobb, ha olyankor, amikor nagyon üres a gyomor, akkor iszik egy nagy pohár vizet. Egy darabig segít, valamint a víz elengedhetetlen a fogyáshoz.
2010. máj. 20. 21:40
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszi! Jókat írtatok! A répa nekem is eszembe jutott, de valahogy sport szelet lett belőle...viszont az motivál, hogy a férjemtől kaptam hypoxi bérletet, ami ugye nem olcsó. Így nincs pofám feladni a diétát.
2010. máj. 21. 09:04
 7/7 anonim ***** válasza:
Hát ezek a sport szeletek!! Engem is az csábított el a múltkor. =) Én mindig eszek egy falatot ilyenkor,mert addig nem nyugszom! Így is lefogytam.
2010. máj. 21. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!