Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit javasolnátok?

Mit javasolnátok?

Figyelt kérdés

174 cm vagyok es kb 68-70 kg.

A hasamon, csipomon, fenekemen es combomon szeretnek formasitani.

Nem sportoltam evek ota, viszont regen igen.

Zsiregeto es alakformalo aerobikra gondoltam, 2x tudnek menni egy heten.

Mennyire lesz latvanyos? Vagy mit javasoltok helyette? Kondizni nwm szeretnek, nem az en vilagom.

2017. jún. 29. 22:53
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem az jo edzes lesz kezdetnek, kesobb majd probalj eljutni tobb orara is. Enelett etkezz egeszsegesen es nem lesz baj, latvanyos lesz az eredmeny de turelmesnek kell lenni hozza.
2017. jún. 29. 23:29
 2/3 anonim ***** válasza:

Latvanyos lesz hidd el, de nem lesz eleg ez. Etkezz normalisan, sok feherje keves szenhidrat.

Hasra ajanlott a felules, fenekre meg guggolas. Csipo nem tudom, futas jot tehet.

2017. jún. 30. 00:29
 3/3 anonim ***** válasza:

a hármas javaslata még eszközt sem igényel.

az étkezés tudatos tervezése nagyon fontos. Ha nem félsz a bringán, akkor napi fél óra hegyre fel, és olyan combos leszel, hogy csak na..a formás fenekedről nem is beszélve.

2017. jún. 30. 07:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!