MIért érzem még mindig azt, hogy kövér vagyok?
165.5 cm vagyok és 57 kg.
14/L
Májusban írtad ki az eredeti kérdést. Eddig bőven lefogyhattál volna lassan, egészségesen.
Most hirtelen 1 hét alatt lehetetlen 10 kilót fogyni.
Tavaszig menni fog ha elszánt és kitartó vagy.
Ha 10-et fogynál már anorexiásnak minősülnél.Hidd el,lehet hogy tök jónak tűnik,de ne akard megtapasztalni azt a poklot,amit az jelent.Tapasztalatból beszélek.Semmit nem kell fogynod,tudom,ha te eldöntötted,hogy kövér vagy,akkor azt nehezen lehet kiverni a fejedből.De ez a csapda,itt bukik el rengeteg lány,akik már a végén a halálért imádkoznak.A média,a magazinok sugallják azt,hogy soványnak kell lenned!De nem ez a normális!Attól,hgy a világ elfajzott s így gondolkodik,még nem lesz az a jó, s követésre méltó példa,amit ez diktál.Sőt,tovább megyek,attól,hogy a csapból is a diéta,fogyókúrás csodaszerek folynak, s sokan követik is ezt a "trendet" attól még nem elfogadható.
Mindig szomorú leszek,amikor ilyen lányoknak a kérdéseit és kommentjeit olvasom,mint te,mert tudom,min mész keresztül.13 évesen lettem anorex és 21 voltam,mire kigyógyultam.Vigyázz magadra!Óriási árat fizethetsz!
A kérdés kiírásának időpontja: 05-20 11:30
Talán innen .) am szerintem kellene fogynod kb 5 kg ot.. de nem 1 hét alatt. max. 2 hónap alatt egészségesen lemegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!