Mit tegyek ha ideges vagy mindig eves kenyszerem van?
Pacsi! En is igy vagyok vele, vagy voltam.
Nekem idokozonkent jon elo, hogyha ideges vagyok eszek, es felhiztam kb 10 kilot, de mara elmult. Egyszeruen rossz kedvem volt es elkezdtem kevesebbet enni, ugyhogy most fogytam.
Probald valahogy maskepp levezetni az idegesseged, pl sport
Vagy probaljd relaxalni, meditalni.
En mar ugy vagyok vele, hogy nem fogok idegeskedni semmin, csak hagyom, hogy sodrodjak az arral, ugyse tortenik semmilyen rossz dolog.
Ha nem is ennyire erősen, ismerem, milyen, ha az ember csak úgy enne. Ami engem illet, többféle m=dszerem van ez ellen.
1. Uborkát eszem, most szezonja van a fürtös uborkának, ami az egyik kedvenc nassolnivalóm. Szeretem a pörkölt földimogyorót is, de abból percek alatt bemegy 10 dkg, majd megint, mindezt a normál napom után s még le is nyom kicsit :D Úgyhogy nem azt eszem. Valamilyen szinten muszáj fegyelmezned magad.
2. Egyszerűen csak az evési ablakomban eszem és pont. Jó, 1-2 falattal kilóghatok (pár szem málna, egy uborka, korty kókusztej, de ennyi). Elhatározás kérdése.
Persze van, akinek lazán beférnek a nasik is. De van nasi, amiből ipari mennyiségeket lehet enni, azokat akkor is jobb kerülni. Kivéve, ha pl. bicikliversenyen vagy maratonon vagy, mert akkor elhasználod.
De lelkileg s fizikailag sem egészséges, ha pótcselekvésből eszel, pláne amikor nincs szükséged rá. A túlevés nem jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!