Valaki próbált már tojás diétát? Hatásos? Tapasztalatok?
Nem fog garantáltan fogyni hús+zöldséggel, bár tényleg jó rá az esély :) De én nem fogynék, ha nem lenne más korlát... Jó, miután megunnám a húst, talán igen, de nem biztos, az éhség nagy úr.
De való igaz, hogy elég esélyes így a fogyás, már nem jó étrend, ha CSAK ezeket eszi az embe. Esélyes, hogy egészségtelenül sok lesz a fehérje (én a legzsírosabb húsokat enném vagy soványabbat, de zsírosan elkészítve, hogy rendben legyen a fehérjemennyiség. persze sok kiló szénhidrátdús zöldség is segít az arányokon).
Azt megértem, ha valaki beleköt abba, ha azt írod, hogy "SEMMI szénhidrát", majd odaírsz egy ételcsoportot, ami főleg szénhidrát, ami a kalóriát illeti. Kevés szénhidrát, az OK. De a semmi szénhidrát hamis állítás, főleg, hogy zöldségből többszáz gramm szénhidrát is jöhet naponta egy zöldségimádónak, tapasztalat.
Láttunk már sokkal rosszabbat, van, aki szénhidrátmentes étkezésről ír, sok gyümölccsel, esetleg rizzsel, a zöldség még szolidabb, de az is zömmel szénhidrátból hozza a kalóriáit, ez tény, ráadásul zöldségből könnyebb sokat enni.
Amúgy sincs semmi baj a szénhidráttal, ha jó forrásból származik s bírja az adott ember, akár szénhidrátbomba, akár uborka s igen, a tojásban is van, nem is olyan extrém kevés, ha nem is valami sok. OK, a normál fogyózónak elhanyagolható. A zöldségé már nem feltétlenül, annak a szénhidrát/kalória aránya igen magas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!