Nagyon gyors fogyókúrás módszert, tippeket várok! Lehet bármilyen drasztikus vagy veszélyes. Az a lényeg, hogy beváljon! Személyes tapasztalatok?
Reggeli előtt és vacsora után 1-1 maraton tuti sokat segít. De jópár óra hegyi biciklizés, 8 órás kemény fizikai munka is jó. Mindezt szolid étkezéssel.
Extrém sok mozgással történő kalóriaégetés nélkül sosem fogsz nagyon gyorsan fogyni, hisz túl kicsi lesz a deficit. Normál emberke még totális koplalással is nehezen hoz össze heti 2 kilónak megfelelő deficitet s ennek egy része izomból fog menni. De ha ügyes a szervezete, belassul az anyagcseréje és jóval kevesebbet fogy.
Viszont ha képes vagy kevés evéssel iszonyatosan aktívan élni, akkor nincs mese, drasztikusan fogysz (zsírból s izomból is), az energiát venni kell valahonnan. Viszont ha erre képes lennél, akkor bizonyára nem lenne szükséged fogyásra... Gyorsra mondjuk most sincs, ez szinte teljesen bizonyos. Ha azt mondta az orvos, hogy gyorsan le kell fogynod egy életmentő műtéthez, nem szóltam.
Turb@ diéta. (a szó jogtulajdonosa nem engedi leírni, ilyet se láttam eddig LOL, biztos olyan sokan szidták.) Csak méregdrága diétás turmixot, semmi szilárd tápanyag tíz napig. 4 kilós fogyás várható. Drasztikus és veszélyes is, úgyhogy neked biztos bejön. Nekem tönkretette az emésztőrendszeremet, epekövet okozott, aminek hasnyálmirigy gyulladás lett a szövődménye. Ja, a leadott kilókat még úgy is visszahíztam, hogy hónapokon át szinte minden éjszaka hánytam az epegörcs miatt. Nekem nagyon nem érte meg.
Évekig nem is mertem ezután fogyókúrázni. Most a www.kaloriabazis.hu oldalt használom és sokkal eredményesebb és egészségesebb a fogyókúrám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!