Szerintetek kövér vagyok? Képpel.
2017. jún. 22. 11:00
11/37 anonim válasza:
szerintem tökéletes az alakod és igazán nő is a tested :)
12/37 anonim válasza:
Szerintem kimondottan vekony vagy. Nem lehet hogy irigysegbol mondtak? Mert te tenyleg minden vagy csak kover nem hisz nincs is rajtad felesleg.
13/37 anonim válasza:
Imádom, amikor egy nádszár lány felteszi azt a kérdést, hogy "dagadt vagyok"?
14/37 anonim válasza:
na meg egy aki egot jott novelni......
nem vagy kover csak alaktalan.
15/37 anonim válasza:
Deszka a jó szó, ami nálam egy kutya a kövérséggel esztétika alapján.
16/37 anonim válasza:
Nem te tetted fel pár napja a "nem kövérek a lábaim" kérdést? Mert nem rudom mire véljem az ilyeneket. Te nem látod a tükörben magadat? Abszolút semmi gond az alakoddal, nem vagy kövér. Nem is tudom miből veszed ezt. De az is lehet, hogy annyira idegesíted a többieket ezzel a kérdéssel, hogy már hülyeségből mondják rá hogy kövér vagy.
18/37 anonim válasza:
"es vagyok. Nem vagy széles széles csak a medencéd. nekem is ilyen az alakom, és ha kicsit ráhízok a derekamra máris úgy látom, hogy dagi vagyok pedig egyáltalán nem, csak tunya, hogy ilyen dolgokkal foglalkozom. Például a nagyon vékony váll szerintem nem jó divat, ha kicsit természetesebb lenne a felsőtested és mozgékony, a medencéd keskenyebbnek fog hatni. Ha kislánmyosan akarsz kinézni, akkor ússzál vagy edzed a törzsed ;D és akkor arányosabbnak fogsz tünni. Persze ruha kérdése is. Tudom sok a szöveg de szeretek foglalkozni én is a külsőmmel. Szerintem az önsanyargató női modell divat helyett jobb az Amazon style, tudod mint a Xéna, vagy Bíró Ica. Igaz ez csak az én belső véleményem, de ha neked ez tetszik az is megérthető, mert vannak tipusok, viszont ha élőben találkoznék veled biztos nem az alakodat nézném, inkább az arc dominál, vagy az összkép, ami nálad nem rossz.
19/37 anonim válasza:
Az lehet a bajod, hogy téves ideált követsz, általában a nagyon vékonyak vagy betegek, vagy olyan jó az emésztésük, hogy azonnal elégetnek mindent. Meg a magasak. na én egyik se vagyok. C:
20/37 anonim válasza:
Szerintem meg nagyon csinos vagy! Nem kellene fogynod! 48-50 kg ra tippelek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!