Mennyi édesítőszert kell tenni a zabkásába?
Figyelt kérdés
Folyékonyat szeretnék tenni bele csak diétázok szóval kellene egy pontos mennyiség. Pl. 4 csepp vagy 1 evőkanál, értitek :)2017. jún. 18. 18:32
1/9 anonim válasza:
Azt nem tudom megmondani. Én fehérje port szoktam bele tenni, én azzal ízesítem.
2/9 anonim válasza:
Semennyit. Felesleges bele. Anélkül is finom. Egyébként is olyan édeskés íze van.
3/9 anonim válasza:
Egyetértek, inkább nyírfacukrot használj. Az édesítőszer baromi egészségtelen, hosszú távon rákkeltő.
4/9 anonim válasza:
Hagyd el az edesitot! Eletmod valtas baratom!
5/9 anonim válasza:
Hogy a kérdésre is válaszoljak: főzd meg a zabot, aztán tegyél bele valamennyit, és kóstolgasd. Honnan tudjuk, hogy neked mennyi jó?
6/9 anonim válasza:
Én 1 evőkanál mézet szoktam tenni rá, kb 40 g zabból csinálom. Édesebb gyümölccsel viszont semennyi nem kell hozzá.
7/9 anonim válasza:
Semennyit, Kérdező! Az édesítőszarok borzasztó mérgezőek, rákkeltők!
8/9 anonim válasza:
ahogy írták: nem szabad tenni bele
az édesítőszer = vegyszer, műanyag, méreg!
még azzal is jobban jársz, ha asztali cukrot raksz bele.
9/9 anonim válasza:
semennyi édesítő nem kell a zabkásába, ennyi erővel arzénnal is ízesíthetnéd...
azzal hogy édesítőzöd, csak a cégeknek termelsz hasznot, akik ezt a fost lenyomják az emberek torkán
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!