A zabkásába hány evőkanál édesítőszer kell? Mennyi fahéj? Hány evőkanál zabpehely? Mennyi víz?
Légyszi írja már meg pontosan valaki hogyan kell mert annyit olvastam és nem tudom :/
Szigorú diétán vagyok
"hosszútávon eléggé rákkeltőek"
Persze, mind, és mindegyik egyformán, és ugyanolyan mechanizmus álat. Tudnál mutatni erről valami hiteles, tudományos forrást? A kérdés költői volt, mert tudom, hogy a válasz NEM.
#11, te vagy az édesítőszar-imádó ütődött, aki habzó szájjal védte a másik kérdésben ezeket a szarokat a csúnyarossz gonosz cukorral szemben? :D még mindig itt fájsz?
Először is aranyapám, ezek vegyszerek. Mesterségesen előállított kemikáliák. Műanyagok, ha úgy tetszik. Próbálj meg huzamosabb ideig műanyagot fogyasztani, meddig fogsz élni szerinted?
Másrészt a szervezet, a sejtek energiaforrása a CUKOR, nem az aszpartám meg a szacharin meg egyebek. Ha elkezded megvonni magadtól a cukrot, igen hamar hipoglikémiás leszel. Még a cukorbetegeknek is kell cukrot fogyasztaniuk, különben bekómálnának. De biztos hülyék mind az orvosok egytől egyig, és te valami meg nem értett zseni vagy...
De próbáld ki a gyakorlatban is egyszer, tölts rozé-bort az autódba benzin helyett! Csak ne nagyon csodálkozz azon, ha nem akar majd elindulni.
Harmadrészt ezeket a mesterséges szutykokat a szervezet másképp bontja le. Az még a jobbik eset, ha a cucc úgy ahogy van, távozik a szervezetből. A nagytöbbsége viszont úgy viselkedik, mint az ólom és a dioxin: elkezd szép lassan halmozódni, és ha elért egy bizonyos értéket, akkor csúnya dolgokat fog művelni. De olyan is akad, amelyik mérgező anyagokra bomlik le, úgy ahogy a metilalkoholból is formaldehid meg hangyasav lesz. Gondolom a Failbookot pöntyörgetted az okostelódon amikor biológia órán erről volt szó.
Negyedrészt ezek a szerek még alig pár évtizede vannak a piacon. Senki nem ismeri a hosszútávú hatásukat, te sem. Úgyhogy már csak ezért se jelentheted ki, hogy semmi bajt nem okoznak.
És végül: akadnak erről hiteles, tudományos források. Ha van felsőfokúd angolból, és kémiából érettségiztél, előkeresem őket neked nagyon szívesen, oszt cáfolhatod, ha tudod.
Lepontozni meg én is tudok, rögvest be is mutatom. Kaptad is a mínuszt, aranyapám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!