Futás sikersztorik?
166 cm és 65 kg vagyok. A sulis felmérések meg ránézés meg közérzet alapján nem vagyok elhízva, mert amúgy is sportolok, de az izom mellett van rajtam (főleg a lábamon, a felsőtestemmel elégedett vagyok) csomó zsír.
Két napja elhatároztam, hogy minden nap lefutok 2,5-3 km-t, mert kell az a beach body:D
Viszont ismerem magam, és tudom, hogy ha 1 héten belül nincs látható eredmény, akkor elég hajlamos vagyok feladni, hogy áhh, minek... Ezért lenne szükségem motivációra.
Köszi előre is ha segítetek, minden választ felpontozok!:)
16/l
#2 vagyok
Szerintem félreértettetek. Én nem mondtam, hogy feleslegesen fut. Csak felhívtam a figyelmét arra, hogy az étkezésre is kell figyelni. Főleg, hogy egy jó kis futás után azért van étvágya az embernek, könnyű túl sokat enni mondván, hogy "ha edzettem, akkor többet ehetek".
Köszi a válaszokat!
Ez a táv egyébként úgy 2,5-3 km, hogy elfutok a pályáig, az olyan másfél km, itt még nem erőltetem meg magam túlságosan így ezt nem számolom, és aztán a pályán futok 5 585 m-es kört, és utána hazasétálok.
Később már nem csak 5-öt fogok futni, lesz az több is, de egyelőre ez a kitűzött cél.
Köszi még egyszer, főleg neked #1 a motivációt!
A combom és a fenekem kisebb lehet tőle? Kb mikorra?
Mellette zumbázom is, meg nem eszem össze mindent, bár nem is diétázom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!