Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Néhány kövér ember miért...

Néhány kövér ember miért gondolja, hogy annyira szexi nyáron a szétfolyó zsírtömeg?

Figyelt kérdés
2017. jún. 16. 19:07
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Nem, én konkrétan az XXS-es cicanacira gondoltam az XXL-es lányokon. Meglátom a buszon, és a hányinger kerülget.
2017. jún. 21. 10:43
 12/19 anonim ***** válasza:
Ezzel speciel egyetértek.:-) Én se vagyok az a nádszál típus, de nem is öltözöm úgy, hogy még feltűnőbbé tegyem magamon azt, amit jobb elrejteni. Vannak nagyon csinos nyári ruhák, tunikák, szoknyák, nadrágok plus size alakra, ami akár még szexi is lehet, ha a megfelelő dolgokat hangsúlyozza ki.:-) 35 fokban pácolódni egy feszülős cicanadrágban eleve hülyeség, hájas seggre felvenni egy rövid pólóval, trikóval végképp katasztrófa. Pont tegnap láttam egy egész hölgykoszorút ilyen szerkóban, minden hurkát kidobott rajtuk, plusz tökéletesen láttatta a bugyi bevágását, tényleg nem szép látvány.
2017. jún. 21. 11:07
 13/19 anonim válasza:
100%
Részben egyetértek veled!!!!! Viszont az sem teljesen normális, hogy fizikailag rosszul leszel (hányinger) ha látsz egy ilyet. XXL-es testre alapból nem jön fel egy S-es ruha sem :D DE értem mire gondolsz. Szerintem ők tényleg jól érzik magukat úgy...ami számomra is furcsa, de én úgy vagyok vele, hogy ki vagyok én, hogy megmondjam nekik mit vegyenek fel.
2017. jún. 21. 11:40
 14/19 anonim ***** válasza:
62%
Akkor nézhetsz máshová, böngészheted a telefonod, becsukhatod a szemed, a lehetőségeid tárháza végtelen. Tudod hányan undorodnak a hozzátok hasonló felszínes emberektől akiknek mások öltözete és kövérsége problémát tud okozni? Mégse rughatnak le ők sem benneteket a Tajgetoszról. Sajnos :DD
2017. jún. 21. 12:57
 15/19 A kérdező kommentje:
Ne vedd a szívedre, Utolsó! Van egy csomó ember, akinek bejön ez az életforma is.
2017. jún. 21. 17:57
 16/19 anonim ***** válasza:
93%

Továbbra is nagyon érdekelne, hogy mi a szösz közöd van hozzá, hogy mások miben vannak nyáron és milyen az alakjuk?

Tarts magadnál zacskót, ha ettől hányingered van, nekem a kérdésedtől lett, de remélem, eljutok vele a mosdóig.

2017. jún. 22. 09:50
 17/19 A kérdező kommentje:
A te logikád alapján azt gondolnám, hogy ha téged zavarhat, hogy én mit csinálok vagy mivel foglalkozok vagy mi nem tetszik, akkor én is kifejezhetem a nemtetszésemet. És ezzel meg is válaszoltam a kérdésedet.
2017. jún. 22. 10:25
 18/19 anonim ***** válasza:
79%
A te logikád a hibás pedig, mert az élni és élni hagyni elvnek simán több létjogosultsága van mint a te rosszindulatodnak. Téged valami olyasmi zavar egy másik emberben ami nem ellened vagy neked szól, nem kellene hatással lennie a létedre amennyiben normális ember vagy. Addig a te attitűdöd feleslegesen bánt és támad egy másik, neked semmivel nem ártó embert. Hát én is tőled hánynék, nem a hájas cicanadrágtól. Csak azért mert egy ronda testnél a te ronda lelked sokkal visszataszítóbb.
2017. jún. 22. 13:15
 19/19 A kérdező kommentje:
Remélem, téged a melegek és a transzneműek nem zavarnak az utcán. Az lenne csak a képmutatás. :)
2017. jún. 26. 18:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!