Stagnál a fogyás. Ha elkezdenék vmi méregtelenítő teát inni beindulna újra?
Figyelt kérdés
Nem mozgok az a gond. Be kellene iktatni de ikreim vannak és külön -külön alszanak természetesen,nem egyidőben:)
Most kezdtek el menni és figyelmet igényelnek. Viszont jó volna ha beindulna a fogyás.
75kr-ról indultam,2.5 hónap alatt lement az a 10kg,de az az utolsó 5-8 nemigazán megy. Már csak a mozgás inditaná be?
2017. jún. 16. 14:20
1/4 anonim válasza:
Igen a mozgás beindítaná a testkép változást. A méregtelenítő teák nagy része vízhajtó hatású ezért egyáltalán nem ajánlom ilyen célokra mert nincs semmi tartós fogyasztó hatásuk. A legjobb a súlyos edzés szerintem viszont ha az ember elkezd edzeni/mozogni akkor a mérleg "hazudni" fog mert ugye a felszedett izomnak is van tömege.
2/4 anonim válasza:
Nekem hasonló feleslegem volt szülés után (17-18kg) és amíg szoptattam csak 1-2 kilót tudtam leadni. Most másfél éves és komolyabban veszem a mozgást. Eddig a felét leadtam. Ha lehet apuka vagy nagyszülő heti 3-4 alkalommal besegíthetne és fél órát, órát eljárhatnál funi/aerobikozni vagy ami jól esik.
3/4 anonim válasza:
A mozgás lenne a legjobb, méregtelenítés viszont nem létezik.
4/4 anonim válasza:
Méregtelenítő teák az egyik legnagyobb átverések, has- és vízhajtó hatásuk van csak, amivel megterhelik a szervezetet; méregteleníteni pedig nem méregtelenítenek, mert ahhoz a saját szerveink kellenek. Fogyásra szintén nem hat, mivel csak vízveszteséget okoz, nem a testzsírra hat.
Igen, a mozgás indítaná be, az az anyagcserét is gyorsítaná. Ahogy jobban mozognak már a gyerekek, játszhatsz velük, futkározhattok pl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!