Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit edzetek diéta mellett?

Mit edzetek diéta mellett?

Figyelt kérdés

Én most rávettem magam, hogy 1-2 órát sétáljak naponta. Jobban esik a friss levegőn sétálni, mint a büdös levegőtlen kondiban leszenvedni 40-50 percet a futópadon.( Régen futottam is, és sokkal látványosabb volt a változás a combomon mikor természetben futottam. Jobban erősített, mint mikor a teremben csak fut a szalag alattam. )

20L

2017. jún. 15. 09:51
 1/4 anonim ***** válasza:
Futok heti 3 alkalommal, és heti 4-5 sajáttestsúlyos,súlyzós edzés van még pluszban otthon, én sem járok kondiba.
2017. jún. 15. 10:11
 2/4 anonim válasza:
Én a kardio edzést ajánlom és ha tudsz vegyél mindenképpen pulzusmérő órát mert akkor a zsírégető zónádban kell tarts a pulzusod hogy zsír bonts. Ha diétázol is akkor is edzés után muszáj enned és lehetőleg fehérjét , ha viszont bűnözni szeretnél egy kicsit akkor az az edzés utáni másfél órában tedd mert akkor nem zsírként épül be.
2017. jún. 15. 10:26
 3/4 anonim ***** válasza:

Futok, úszom, kajakozom, bringázom, falatmászok, kettlebellezem, ritkán hegyet mászom, kite-surf-olok, síelek, lovaglom

Munkámat tekintve pedig ipari alpinista vagyok...

De 10éves korom óta nincs olyan nap, hogy ne mozognék 2-3órát legalább... elképzelni nem tudom, hogy lehet valakinek ilyen egészségtelen, mozgásszegény élete:

"Én most rávettem magam, hogy 1-2 órát sétáljak naponta"...

2017. jún. 16. 10:38
 4/4 anonim ***** válasza:
Ui.: nem létezik zsírégető zóna... tipikusan egyik hülye elkezdte többi folytatja szintű áltudományos baromság... az élő szervezetben folyamatosak az anabolikus és katabolikus folyamatok, egyiket semkell leállítani, vagy beindítani...
2017. jún. 16. 10:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!