Mit edzetek diéta mellett?
Figyelt kérdés
Én most rávettem magam, hogy 1-2 órát sétáljak naponta. Jobban esik a friss levegőn sétálni, mint a büdös levegőtlen kondiban leszenvedni 40-50 percet a futópadon.( Régen futottam is, és sokkal látványosabb volt a változás a combomon mikor természetben futottam. Jobban erősített, mint mikor a teremben csak fut a szalag alattam. )
20L
2017. jún. 15. 09:51
1/4 anonim válasza:
Futok heti 3 alkalommal, és heti 4-5 sajáttestsúlyos,súlyzós edzés van még pluszban otthon, én sem járok kondiba.
2/4 anonim válasza:
Én a kardio edzést ajánlom és ha tudsz vegyél mindenképpen pulzusmérő órát mert akkor a zsírégető zónádban kell tarts a pulzusod hogy zsír bonts. Ha diétázol is akkor is edzés után muszáj enned és lehetőleg fehérjét , ha viszont bűnözni szeretnél egy kicsit akkor az az edzés utáni másfél órában tedd mert akkor nem zsírként épül be.
3/4 anonim válasza:
Futok, úszom, kajakozom, bringázom, falatmászok, kettlebellezem, ritkán hegyet mászom, kite-surf-olok, síelek, lovaglom
Munkámat tekintve pedig ipari alpinista vagyok...
De 10éves korom óta nincs olyan nap, hogy ne mozognék 2-3órát legalább... elképzelni nem tudom, hogy lehet valakinek ilyen egészségtelen, mozgásszegény élete:
"Én most rávettem magam, hogy 1-2 órát sétáljak naponta"...
4/4 anonim válasza:
Ui.: nem létezik zsírégető zóna... tipikusan egyik hülye elkezdte többi folytatja szintű áltudományos baromság... az élő szervezetben folyamatosak az anabolikus és katabolikus folyamatok, egyiket semkell leállítani, vagy beindítani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!