Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nagyon kövér vagyok?

Nagyon kövér vagyok?

Figyelt kérdés
161cm 52kg .. 13/l
2010. máj. 18. 18:38
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
itt van egy kép.. boccsi a csunya satirozásért :SS [link]
2010. máj. 18. 19:06
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem, nem vagy kövér -de el ne kezdj most két zacskó gumicukrot befalni, kérlek:D Ismerősöm se volt kövér fiatal korában, emiatt evett is bátran, aztán később megszívta. Mindent csak egészségesen :)

Formátlan vagy csupán, de az teljesen normális a te korodban. Majd a serdülőkor vége felé fog kialakulni. :)

2010. máj. 18. 19:27
 13/21 A kérdező kommentje:
nem nem probálok figyelni az alakomra :) köszönöm a válaszodat. :)
2010. máj. 18. 19:37
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
azért van úszógumid rendesen. szerintem sportolj és figyelj az étkezésre mert pár év és szépen meghízol..
2010. máj. 18. 20:14
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Fog még nőni, és ebben a korban nem ajánlott fogyókúrázni -esetleg, ha 90 kilós debella lenne. Sportolni viszont tényleg érdemes, minél korábban kezded, annál jobb :)
2010. máj. 18. 20:17
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
hát szeretnék én ilyen "kövér" lenni :( :) irigylem az alakod, csak tornázz rá egy kicsit hogy még jobb legyen! :)
2010. máj. 18. 20:34
 17/21 anonim ***** válasza:
100%
és téged 13 évesen mi a francokat izgat a súlyod? Komolyan mondom lefordulok a székről, h 11-13 éves kis csajok kérdezgetik, h jó-e az alakjuk! Én ha a tanárod lennék annyi házit adnék, h még egy percre se jusson eszedbe a súlyod! Egyébként nem kéne annyi cukros üdítőt inni mozogni egy picit többet és már nem lenne a hasadon se felesleg egyébként ezt nem a fogyásért kell csinálni hanem, h ne idd a hülye cukros lötyöket!
2010. máj. 18. 20:48
 18/21 anonim ***** válasza:
13 évesen teljesen rendben van, hogy így nézel ki. Igen, a derekadon mintha lenne némi felesleg, ám ez tinédzserkorban teljesen normális (akkor lenne baj, ha egy gramm plusz se lenne rajtad). Még bőven fejlődésben van a szervezeted. Kb. 21 éves korod körül fogod elérni az úgymond végleges formád. Mivel alapból vékony testalkatú vagy, biztos vagyok benne, hogy a derékvonalad is feszes lesz felnőtt korodra -még akkor is, ha se a súlyod, se a magasságod nem fog változni addigra. Tipikis tini-alkatú vagy, felesleges fogyóznod. A mozgás persze mindenkinek csak hasznára válik, de ne fogyózz, csak ártanál vele!
2010. máj. 19. 13:43
 19/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat..:)
2010. máj. 19. 14:27
 20/21 anonim ***** válasza:

Én is ennyi vagyok, csak 161 cm és 50 kg. nem vagyok kövér, bár a sportolás nem árt meg. Szerintem sportolj kicsit, szebb lesz az alakod!

26.L

2010. máj. 19. 15:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!