Kókuszzsír vagy vaj?
Figyelt kérdés
Palacsintát szeretnék készíteni minnel egészségesebben/diétásabban.
Találtam is egy jó receptet csak azt nem tudom mikor kevesebb a kalória...
Ha kókuszzsírban készítem vagy ha Flora vajjal?
Melyik jobb dieta szempontjaból?
Melyikbe kevesebb a kalória?
2017. jún. 6. 17:57
1/4 anonim válasza:
A vaj egy része víz, viszont az elpárolog és több kell belőle... Úgyhogy a kalória összehasonlítása nem segít.
Én is szoktam palacsintát sütni, a zsiradék minimális a palacsintához képest... Amúgyis laktatóbbá teszi.
2/4 anonim válasza:
Ahogy azt már régóta kitalálták és jó is: napraforgó étolaj. Semmi faxni, semmi műbalhé!
3/4 anonim válasza:
A Flora az vaj, vagy margarin?
Én kókuszzsírt használok, passzol az édes ételekhez, palacsintához főleg. A vajjal sincs semmi gond, de palacsintához még nem próbáltam, inkább zöldségek és hal párolásához, sütikbe használom. Étolaj és margarin felejtős.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm!:)
2017. jún. 7. 16:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!