Mi a különbség kókuszzsír és kókuszzsír között?
Figyelt kérdés
Nállunk olyan kapható aminek se íze, se illata nincs. De sok helyen azt olvasom, hogy kókuszillata, és íze van. Akkor amit itt lehet kapni az hidrogénezett lenne? Az nem jó? Érdemes azt egyáltalán megvenni?2015. jún. 21. 19:03
1/2 anonim válasza:
Nem, nem. Ha szobahőmérsékleten puha/olvadozik (nálunk 21 fok van, itt csak puha, de 26 fokban majd teljesen folyékony lesz :)), akkor nem hidrogénezett, annak kicsit feljebb van az olvadáspontja, úgy tudom.
A normál, olcsóbb kókuszzsírnak nincs illata és sok íze sem (én érzem az ízét, van neki, csak nagyon visszafogott). A kókuszillatú a szűz kókuszzsír, ami drága, még sosem vettem, nekem megfelel az olcsó is, főleg amilyen szegény vagyok és amilyen tempóban fogy...
2/2 A kérdező kommentje:
Kösz a segítséget :)
2015. jún. 22. 07:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!