Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Lehet így folytatni?

Lehet így folytatni?

Figyelt kérdés
Januárban nekiálltam fogyózni. Koplalással lement 5 kiló. Aztán utána olvasgattam, meg mindenki mondta, hogy ez így nem lesz jó. Úgyhogy beálltam az 1200 kalóriás étrendre. Híztam 2 kilót, aztán megálltam a fogyásban, hízásban. Nekiálltam a l***tiltnek. Az elso hónapban lement 3 kiló, de most már több mint 1 hónapja 70 kiló vagyok és nem mozdul. Erre ma reggel ráálltam és 72-öt mutatott. Azthittem dobok egy hátast. Komolyan az életkedvem is elment. És nem érdekelnek a centik. 173 cm magas vagyok, tehát igenis sok a 70 kiló. Most komolyan álljak neki koplalni? Úgy látszik az segít. Január óta ennyit ért a szenvedés? Persze nekem is volt kilengésem. Havi 2 szelet süti, mert volt valami buli, de nem több. Komolyan abbahagyom az egészet nincs semmi értelme.

2017. jún. 5. 17:39
 1/10 anonim ***** válasza:
70%

Az ugye eszedbe sem jutott, hogy a koplalás miatt alakult így az egész??

A koplalással azt éred el, hogy amíg koplalsz, lemegy az izmod ami súlyveszteséggel jár. De koplalni nem tudsz végtelenségig, mert a kórházban kötsz ki. Amint újra enni kezdesz, az lesz ami most is. Hízni fogsz.

Tessék normálisan, egészséges ételeket enni, sportolni egy kicsit, és garantált a fogyás.

Tudom. 23 kilót fogytam.

2017. jún. 5. 17:52
 2/10 anonim ***** válasza:

Márpedig ha jól csinálod, fogynod kell. 1200 kcal a te magasságoddal, súlyoddal lehet, hogy még mindig koplalás. Ha mozogsz, akkor főleg, ha nem mozogsz, akkor változtass ezen.

A koplalás le tudja rontani az anyagcserét, de a megfelelő életmód segít.

Semmit nem írtál a mozgásról. OK, hogy anélkül is lehet fogyni, bár érdemesebb vele, de a keretnek nagyon jót tesz, főleg, ha alapból kicsi a kalóriaigényed a korábbi koplalás miatt (csuda tudja, mennyi idő alatt lehet helyrehozni, de azt se tuti, hogy megtetted).

2017. jún. 5. 17:55
 3/10 A kérdező kommentje:
Januárban kezdtem a koplalást, amire 800-1000 kalóriát számoltam. Ezalatt lement 5 kiló. Februárban álltam át a normális étkezésre. Tehát azt állítod, hogy az 1 hónapos étrend úgy kicseszett a szervezetemmel, hogy azóta 5 hónapja nem tudok fogyni. Köszönöm a választ. Olvasd el mégegyszer és akkor látsz a sorok között is. Amúgy én is fogytam már 5 évvel ezelőtt 18 kilót, de most nem ez volt a kérdés.
2017. jún. 5. 17:58
 4/10 A kérdező kommentje:
Igen, mozgok.
2017. jún. 5. 18:00
 5/10 anonim ***** válasza:
Igen, pokolian kics.sztél magaddal. Csak egyszer kell életmódot váltani, de akkor normálisan és kitartani mellette. Február óta a harmadik fogyási koncepcióval próbálkozol sikertelenül, nem gyanús, hogy valamit rosszul csinálsz?
2017. jún. 5. 19:13
 6/10 A kérdező kommentje:
Akkor maradok a koplalásnál. Az bejött az elején is, plusz anno is. Aztán jöhetsz nekem az életmódváltással. Egyél egész életedben te napi 5x csirkét, párolt brokkolival ha neked az vált be.
2017. jún. 5. 19:20
 7/10 anonim ***** válasza:

Nem tudom mennyi idős vagy, de nekem, egy 12 éves gyereknek több esze van ,mint neked! Most komolyan neki akarsz állni koplalni megint? ezzel ku*vára nem hozol helyre semmit. Megint az lesz, ami a múltkor, lemegy egy-két kiló és utána ha egy kicsivel is többet eszel egy nap ,rögvest hízol.

És komolyan az hiszed, hogy az életmódváltás abból áll, hogy csirkét eszik az ember brokkolival? Hát mondhatom nagyon tájékozott vagy a témában. Ha egy kicsit is utána olvasnál , akkor nagyjából egy óra pötyögés után már tudnád az alapokat. Gondolok itt most arra, hogy ha koplalsz, vitaminhiány alakulhat ki a szervezetedben, ami ha nagyon eldurvul akkor halállal is végződhet.

és nézd, én tudom , hogy azt hiszed, hogy veled nem lesz semmi baj, nem fogsz visszahízni tatata...HÁT DE! Tapasztalatból mondom.

2017. jún. 7. 22:15
 8/10 anonim ***** válasza:

Szivem, pont 10 éve vagyok vegetáriánus, szóval egy cafat csirkét nem eszem sem most, sem amikor nemrég 17 kilót fogytam.

De hagyjuk, rajtad nem lehet segíteni, mert nem akarod. Gyere vissza majd 95 kilósan, ha már nem csak ríni szeretnél, hanem kész vagy tenni is a változásért, és akkor szívesen küldök egy vagon jótanácsot, addig viszont n pazarolnám az időm rád.

2017. jún. 8. 07:20
 9/10 A kérdező kommentje:
Mint írtam leadtam már 18 kg-t 5 éve ami nem jött vissza. Tádámmm!
2017. jún. 8. 21:09
 10/10 anonim ***** válasza:
Akkor pláne érthetetlen, miért csinálod ezt magaddal.
2017. jún. 9. 07:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!