Melyik naphoz szamoljam ha ejjel eszek 1-2ora korul?
Figyelt kérdés
Tegnap elmentem haverokkal este es meg volt a napi kcal keretbol 300,de nem ettem ittam semmit ugyh megmaradt.1kor ertem haza es megettem 5abonettet (tudom h nem hizok el tole meg semmi xdd ) de hova szamoljam ezt? A kovi naphoz? Amugy azert kerdezem mert jon a nyar es eleg sokszor elo fog velem ez fordulni h hazaerek es bekapok valamit alvas elott mert ehesen keptelen vagyok aludni.2017. jún. 4. 10:30
1/2 anonim válasza:
5 abonett annyira semmi, hogy nem sok vizet zavar, de egyébként is teljesen mindegy, hova számolod. Az átlag alapján fogysz, számold, ahova akarod. Én az előző naphoz szoktam, mert nekem oda tartozik, de tényleg mindegy.
2/2 anonim válasza:
Tök mindegy, de mivel az előző nap nem merítetted ki a keretet, oda számolnám. A szervezeted úgyse tudja, hogy elmúlt éjfél, hopp, akkor a másnapi keret kezd ketyegni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!