Olyan vékony akarok lenni mint ez a lany?!
Figyelt kérdés
Szerintetek ha ez a lány 170 centi akkor hány kiló lehet? (Énis 170 vagyok és ilyen vékony akarok lenni).2017. jún. 2. 15:34
21/29 anonim válasza:
Kérdező, mindenki normálisan válaszolt, maximum nem értettek veled egyet... :)
22/29 anonim válasza:
Úristen milyen undorító ez a 11 évesnek tűnő seggimplantátumos létforma. És ez a példa egy csomó kiscsajnak... Életkorhoz és IQ-hoz kötném az instázást, de komolyan.
23/29 A kérdező kommentje:
Nem instán talaltam-.-"
Es utolso elotti: A "uristen de undorito" "legyel ilyen es halj meg" stb valaszokat nem neveznem normalisnak;) Szvl nen tudom h honnan jottel ha ez neked normalis...
2017. jún. 3. 06:22
24/29 anonim válasza:
23. Mert az onsanyargatas h ilyen undormany a peldakeped, hamar atvalt anorexiara. Ha nem tudod milyen az anorexia akkor guglizz utanna ;) Oke, akkor nem instan talaltad hanem mashol. Na akkor honnan is tudod h o fitt eletet el es h egeszsegesen taplalkozik? :D
25/29 A kérdező kommentje:
Látszik rajta. És sok olyan lányt ismerek aki így néz ki és ők úgy élnek ahogy mondtam és én abból következtettem arra h ő is, de mindegy ha úgy él, ha nem, ő csak egy minta volt. Csak az számít h hány kiló lehet, amiről a kérdés is szól. Egyébként tudom milyen/mi az anorexia.
2017. jún. 3. 10:45
26/29 anonim válasza:
Nekem tetszik a vékony, szerintem egyébként szép. Annyira durván vékonynak, aki a halál szélén van nem látszik...
27/29 A kérdező kommentje:
Na, végre valaki aki egyetért velem. Köszönöm a választ!
2017. jún. 3. 13:21
28/29 anonim válasza:
Én nem mondanám erre a lányra, hogy undorító, meg anorexiás. Nekem úgy néz ki, mint egy hirtelen megnyúlt, fejlődésben lévő tinilány. Hosszú lábak és karok, apró popsi-csípő. Még nem nőies, valószínűleg melle sincs sok. De attól még szép és formás, 12-14 évesen jó lehet így kinézni. Felnőtt nőként nem szeretnék ilyen kislányos külsőt, akárhány kiló is ő (40-45?). Nyilván nem is tudnám elérni, mert ahhoz a csontjaimból is le kellene faragni :)
29/29 A kérdező kommentje:
Ènis 14 vagyok szvl nem lenne baj ha így néznék ki, mert később ahogy növök úgyis híznék szvl. Egyébként köszönöm a választ!!
2017. jún. 4. 08:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!