Hmm... és elmúltál már 12 éves? Mert szerintem ő kb. annyi.
2017. jún. 2. 16:03
12/29 anonim válasza:
Miért ne lehetne 44 kg?
45 fölött tuti nincs,gondolkodjál már kislány mielőtt jártatod a szádat!
Nézz már arra a csont sovány lányra,azt állapítsd meg,h hány kg lehet,te magad!
Te kérdezted a véleményemet!!! Én meg válaszoltam rá!
Annyira szépen és integillensen beszélsz,mintha az őserdő mélyéről jöttél volna,ahogy a tanárom mondta még akkor.
Csak segíteni akartunk volna neked,de te valami elképesztő hepciás módon beszélsz.
Tanulj illemet pls , tiszteld a másikat és inkább köszönd meg a válaszokat!
2017. jún. 2. 16:05
13/29 anonim válasza:
Mi rajta a sportos, megmondanád? :D Mert a kezén semmi izom, a fenekét is csak felnyomja, h látszódjon csak, h van. Máris belinkelek neked egy SPORTOS, VÉKONY csajt, aki a sporttól néz ki úgy ahogy. Akit belinkeltél talán ismered? H ennyire tudod, h ő sportol és egészségesen táplálkozik vagy te ilyen instagram világban élsz, és a fantáziádra bízod a dolgokat?
Parancsolj, csakhogy nem minden a kiló. Ha letakarod, gondolnád, h a jobb oldali képen több kg? Nem hisze... A lányt akit belinkeltél remélem ismered, mert ha nem akkor nagyon nagy marhaságot mondtál az életmódjával kapcsolatban ha nincs alapja.. :D
Tessék! A jobb oldali egy sportos, vékony csaj! Na most hasonlítsd össze azzal amit te küldtél :)
2017. jún. 2. 16:14
16/29 anonim válasza:
Most ha ilyen akar lenni akkor hadd legyen ő dolga. Amúgy meg keressél neten egy diétás étrendet a testsúlyodhoz mérten és tartsd be. Ha meg edzel is mellé akkor ettől a csajtól is jobb lehetsz. Egyebként meg szerintem nem néz ki rosszul segge lehetne jobb. Mondjuk nem az a kérdés hogy a csaj hány kg hanem hogy te mennyi vagy de ez a lány olyan 50-55. Volt nem egy hasonló barátnőm volt egy nagyon hasonló testalkatú ő volt 48 de kb 162 cmesen.
2017. jún. 2. 16:18
17/29 anonim válasza:
Ez a csaj brutal vekony mar :/ olyan vekon, a karja mint a 10 eves hugomnak es a labai is piszkafak. Csoppet sem noies! :/!!!
Az igazi nokon van mit fogni, (nem dagadt attol meg) van mell, es nem sovany mint egy menhelyes kutya.
23F
2017. jún. 2. 16:22
18/29 anonim válasza:
Ne akarj ilyen lenni, mert nem szép! És nem, nem sportos, mivel csontsovány, alig van rajta izom. Nem is nőies. Tényleg egy épphogy serdülő kislányhoz méltó ez a test.
2017. jún. 2. 16:23
19/29 anonim válasza:
Tőlem lehetsz olyan vékony, te tudod,és kb 48-50 kg lehet.
2017. jún. 2. 16:24
20/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm annak aki normálisan válaszolt!(egyébként írtam h 54 vagyok).
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!