Hogyan lehet lapos hasam?
Figyelt kérdés
Szeretnék lapos, izmos hasat, de nem tudom hogy kezdjek hozzá!Egy étrend kialakításában szeretnék segítséget kérni. Edzek naponta, igazából nem vagyok kövér, egyedül a hasammal van az hogy nekem nem tetszik... szeretném ha látszódna is valami a "kockákból", csak egyedül sajnos nem tudom milyen táplálkozás lenne a megfelelő! Össze kéne állítanom valamit, de jobb ha egyedül nem kísérletezek, mert egyszer lefogytam 45kg-ra a 172 centimhez. Azóta kicsit félek! Most 58kg vagyok. Előre is köszönöm ha segítetek :) 17/L2017. jún. 2. 00:21
1/5 anonim válasza:
58kg-ból hova akarsz még fogyni? "igazából nem vagyok kövér" :-D lehet, hogy még nincsenek meg a kockák, nem? értem én, hogy az izmos az új sexy, de nagyon sovány leszel, az meg nem sexy :-(
2/5 anonim válasza:
SAjnos most is nagyon gizda vagy, egy nőnek nem áll jól, ha gizda!!! Mikor tanuljátok végre meg??!
A kockás meg aztán olyan undorító egy nőnek, hogy az valami hihetetlen!! Tiszta férfias!!
3/5 anonim válasza:
egyáltalán nem undorító, legfeljebb nem a te eseted.
A beszédstílusod már annál inkább undorító.
4/5 anonim válasza:
Fel tudnál tenni egy képet a hasadról? Csak hogy lássuk, milyen. Nem sok háj lehet rajtad ezzel a súllyal.
5/5 anonim válasza:
Nézz interneten hasprés, felülés gyakorlatokat, különböző mozdulatokban kivitelezve :) Mindenből csinálj először 15 db-ot 3 körben, majd 2 hét után növeld meg 5 db-bal és szintén 3 körben :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!