Ez hogy lehetseges?
700 kaloriat eszek naponta(tudom egeszsegtelen es nem jo csak felek ha tobbet ennek hiznek) mar kb.2-3 es fel hete es ugyan annyi a sulyom tehat nekem 700 kaloria sulytartashoz eleg?
Akkor mondjuk 1500-al mar hiznek?
Szerencsétlen szervezeted koplal es ha tápanyaghoz jut akkor megragadja belőle az összes nedvességet például es jól leteszi amit a koplalás miatt pár nap alatt leurotesz. Ha értened a a zsír raktározás működését be látnád hogy ennyi idő alatt gyakorlatilag lehetetlen dolog hizni, mert ilyen elven a szaras meg fogyasnak minősül. Sajnos ez a baj ha a hulyeseg szorgalommal párosul, de kínozzad magad hetekig hónapokig ahelyett hogy 2 estet arra szannal hogy utána nézel a dolgoknak a végtelen tudás ( internet) birtokában.
Az meg hogy véletlenül realizáld hogy szép formás az izomtol lesz az ember mar olyan távoli hogy csak a szövegem vegere teszem, mert tudom, hogy eddigre elfáradt az agyad a sok olvasastol es összetett mondattol es úgyis mindegy megemlítem e vagy sem....
Kedves utolso elotti!
Eleg sokat foglalkoztam ezzel a temaval,csak ez a resz valahogy kimaradt,de köszönöm a valaszod! ;)
Utolso valaszolo neked is köszönöm!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!