Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyire hizlal egy normal...

Mennyire hizlal egy normal nagyságú kakaóscsiga? (nem porcukros es csoki ontet sincs a tetejen)

Figyelt kérdés

Reggel megettem egy kakaos csigat es felek hogy meg fog latszodni vagy hizok majd...Hany kaloria lehetett?

Nagyon nagy baj?

Dietaba/fogyokuraba reggelire belefer?

2017. máj. 23. 07:07
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nem, semmi esetben sem fèr bele a tömèny cukor reggelire. Meg mi az hogy nem szàmìt a kalòria? Mar hogyne szàmítana! Hiàba eszem alacsony CH- cuccokat, helyette zsìrt, ha napi keret felett eszem, hìzok. Ez az amit a Norbi hívők nem fognak fel.
2017. máj. 23. 12:16
 12/16 anonim válasza:

Számít a kalória mindenképpen, de makrókat célszerű számolni, jó arány be van lőve akkor nincs probléma.

Most kezdtem edzeni, tömegnövelést folytatok, diéta terén még nincs személyes tapasztalatom.

1,8-2 g /kg fehérje és 4-6 g/kg szénhidrát elég, ehhez még kb 0,8-1 g/kg zsír kell sok-sok zöldséggel megtámogatva.

Kell egy étrend, amit követsz, anélkül hasraütés szerűen nem lehet elérni semmit.

Családban is sokan beletörődtek, hogy elhíztak vagy éppen csontsoványak. Amikor mondom, hogy milyen irányban kellene táplálkozni meghallgatnak, majd mondják egy eszetlenség, meg egyhangúan kajálok, aminek nincs semmi értelme. Gyomorbántalom minden kialakulhat...

Nem is mondok én már semmit, rájuk hagyom. Emlékszem pár évvel ezelőtt még én is be-bekajáltam ezt a maszlagot. Aztán rájöttem, hogy hiába eszek egy nap 3-4 -szer , ha szemét.

2017. máj. 23. 13:29
 13/16 anonim válasza:
Meg, amit kifelejtettem, ezek a fogyókúra receptek most nagyon trendiek iskolában és rokonoknál. Ettől nagyobb balf.szságot se hallottam még.
2017. máj. 23. 13:31
 14/16 anonim válasza:

Nem feltétlenül azzal van a baj, hogy hány kalória.Hanem azzal, hogy teljesen felesleges anyagokat tartalmaz, majdhogynem károsak, semmi hasznos nincs benne, üres kalória, rengeteg cukor, széndhidrát, zsír..

Van különség aközött, hogy eszek napi 2000 kcalt, de ez mind mekiből és kólából jön össze, vagy hogy eszek ugyanúgy 2000kcalt, csak éppen egészéges ételekkel...

Az vagy, amit megeszel, a tested is jobban örül a hasznos tápanyagoknak.

Nem mondom, hogy soha ne egyél kakaós csigát, de rendszeresen nem a legjobb.

Amúgy ha már kakaóscsiga,akkor házilag..Zablisztből pl és kakaóval és édesítővel rögtön jobb.

2017. máj. 23. 14:27
 15/16 anonim ***** válasza:

Nézd, egy kilogramm zsír felszedéséhez 7000 kcalt kell pluszba megenned.

Szerinted egy 300-400 kcalos kakaóscsigától, amit ráadásul reggeli helyett ettél, mi történik? Semmi. Reggeliztél egy jó nagy kakit, értelme nem volt, de következménye sem lesz.

Én kb. ugyanennyi kcalt szoktam reggelizni csak tojásból/zabkásából. Még fogyás idején is. És persze, számolni kell a makrókat, de higgyétek el, az energiamegmaradás törvénye a szénhidrátnál sem bukik meg, annyi kalória van benne, amennyi, nem több és nem kevesebb.

2017. máj. 23. 16:20
 16/16 anonim ***** válasza:

Az,hogy a fogyókúrába mi fér bele te határozod meg.

Én minden hónapban egyszer a mekiben ebédeltem mégis lefogytam 15 kg-ot, semmit nem gátolt a fogyásomon,ugyanúgy meg volt azon a héten is a fél kg.

Ezért lenne szerencsés számolni a kcal-t mert akkor pontosan tudnád,hogy mennyit ehetsz még aznap a kakaóscsiga után.

Ne aggódj ezen,megetted,jól esett, ennyi.

Ne csinálj belőle azért rendszert és semmi baj nem lesz.

2017. máj. 24. 07:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!