Az édességekben (csoki, kakaóscsiga, kekszek) lévő cukor azonnal felszívódik?
Figyelt kérdés
Tehát hiába hánytatnám meg magam rögtön utána, mert már rég felszívódott? Akkor a bulimiásoknál ez hogy van?2010. márc. 21. 21:12
2/4 anonim válasza:
Na még ez a hánytatás!!!!Legszívesebben adnék neked egy nagy pofont! A kristálycukor azonnal felszívódik. A csoki édeskeksz, kakóscsiga már lassabban. Tudod mit írok én ide neked. De nagyon jól figyelj rám!Lehet észhez is térít. Nagyon régóta vagyok cukorbeteg, évtizedek óta. Tegnap úgy lezuhant a vércukrom, szószerint a halál torkából hoztam magamat vissza. Már feladtam, két kanál kristálycukor után sem akart feljebb menni és egyszercsak azt éreztem visszatértem az élők sorába! Utálom a hánytató hülyéket!!!!
3/4 anonim válasza:
A szőlőcukor szívódik leghamarabb fel a cukrok közül.
4/4 Krisz85 válasza:
igen azonnal felszívódik már a szádban egyébként a nagyrésze, de sokkal jobb ötletem van a hánytatásnál:
kimész a szabadság hÍdra, felmászol, majd JUMP! de ne a Dunába, még túlélnéd csak a betonra!! ;-)
JUMP!! FOR MY LOVE!! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!